Намерете влак от Калофер до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 37 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 12:00
Последно отпътуване: 20:03
Разстояние 89km

Най-добрите оферти за вашия влак от Калофер до Хасково на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Калофер до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Калофер до Хасково с влак?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Калофер до Хасково от 9,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,85 лв..

Влакове от Калофер до Хасково


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Хасково?

Влаковете до Хасково могат да заминат от КАЛОФЕР и да пристигнат на ХАСКОВО.

Пътуване с влак до Хасково от Калофер: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Калофер до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Калофер до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 5 hours and 50 minutes, но средно отнема 8 hours and 37 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 12:09, докато последният тръгва от Калофер в 20:09.