Намерете влак от Хасково до Калофер

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Калофер

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 45 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 08:53
Последно отпътуване: 19:14
Разстояние 89km

С virail са най-евтините билети за влак от Хасково до Калофер

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Хасково до Калофер. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Хасково до Калофер?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Хасково и Калофер.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Хасково до Калофер?

Средната цена на билети за влак от Хасково до Калофер е 8,75 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Хасково до Калофер могат да бъдат около 4,95 лв..

Влакове от Хасково до Калофер


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Хасково и Калофер е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Хасково - Калофер?

Влаковете заминават от Хасково от ХАСКОВО и пристигат на КАЛОФЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Хасково до Калофер?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Калофер с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Калофер с влак?

Необходими са средно 10 hours and 31 minutes да стигнете до Калофер с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 22 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:06, докато последният тръгва от Хасково в 19:06.