Намерете влак от Елин Пелин до Сандански

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,45лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 6 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 06:30
Последно отпътуване: 15:18
Разстояние 125km

С virail са най-евтините билети за влак от Елин Пелин до Сандански

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Елин Пелин до Сандански. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Елин Пелин до Сандански с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Елин Пелин и Сандански.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Елин Пелин до Сандански?

Билетите за влак от Елин Пелин до Сандански струват средно 5,58 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,45 лв..

Влакове от Елин Пелин до Сандански


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Елин Пелин и Сандански?

Влаковете до Сандански заминават от Елин Пелин от ЕЛИН ПЕЛИН и пристигат на САНДАНСКИ.

Колко влакови връзки има от Елин Пелин до Сандански всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Елин Пелин до Сандански с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Елин Пелин до Сандански и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Сандански тръгва в 06:09, докато последният в 15:09. Пътуването продължава средно 5 hours and 8 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Сандански за 3 hours and 57 minutes.