Намерете влак от Червен бряг до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,84лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 41 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 03:51
Последно отпътуване: 17:50
Разстояние 137km

С virail са най-евтините билети за влак от Червен бряг до Дупница

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Червен бряг до Дупница: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Дупница с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Червен бряг до Дупница?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Червен бряг до Дупница от 5,60 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,89 лв..

Влакове от Червен бряг до Дупница


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Дупница и къде ще пристигнете?

Влаковете до Дупница ще заминат от ЧЕРВЕН БРЯГ и ще пристигнат на ДУПНИЦА - СП. or ДУПНИЦА.

Колко влакови връзки има от Червен бряг до Дупница всеки ден?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Червен бряг до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Червен бряг до Дупница с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Дупница тръгва в 03:11, последният е насрочен за 15:11. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 41 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Дупница за 4 hours and 57 minutes.