Автобус Равда - Бургас цени от 5,95лв.

Започва от
5,95лв.
откривам

Равда до Бургас с автобус

Пътуването от Равда до Бургас от автобус е 23 km и отнема 56 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 и последното на 16:15. Възможно е да пътувате от Равда до Бургас от автобус само за 5,95лв. или за 9,86лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,95лв..

Най-добра цена 5,95лв.
Продължителност на пътуването 56 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 5,95лв.
Най-висока цена 9,86лв.
Първо заминаване 01:04
Последно заминаване 16:15
Разстояние 23 km
Заминаване Равда
Пристигане Бургас
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от Равда до Бургас

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  23°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  22°
  Oct 07
  Още
  21°
  Oct 08
  Още
  21°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Бързо и лесно пътуване от Равда до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Равда до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Равда до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от Равда до Бургас струват 5,93лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 7,93лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Равда до Бургас.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Равда до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Равда до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Равда до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Равда до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Равда до Бургас

Най-евтините автобусни билети Равда - Бургас могат да бъдат намерени само за 4лв., ако имате късмет, или средно за 18лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 38лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с автобус

Когато пътувате до Бургас с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от Равда до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Равда до Бургас от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

Равда до Бургас Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.4kg
Автобус
2.7kg
Полет
107.4kg
Кола
10.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Равда до Бургас?
Билет автобус от Равда до Бургас е 7,89лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,95лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Равда до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Равда до Бургас е 5,95лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Равда и Бургас от автобус?
Равда до Бургас е 23 km.
Колко време трае автобус между Равда и Бургас?
Равда до Бургас е средно 1 ч. 11 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 56 мин..
Какви компании работят от Равда до Бургас?
Равда до Бургас се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Равда до Бургас?
Равда до Бургас има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Равда до Бургас?
Най-ранният автобус от Равда до Бургас тръгва на 01:04. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Равда до Бургас?
Последният автобус от Равда до Бургас тръгва на 16:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Равда до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 5,95лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Равда до Бургас?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Равда, за да отидете до Бургас. Можете да преминете от Ravda City Hall, St. St. Kiril And Methodius Street, Rakovski, Ravda and Общински съвет Равда и можете да стигнете до Odesa Bus Station Burgas West, Debelt St, Burgas Bus Station South, Burgas Avtobus, Burgas, Бургас Автогара "Юг", Burgas Bus Station South, Tsaritsa Ioanna Square 1 and Burgas Otogar.
Колко директни връзки преминават от Равда до Бургас?
Има средно 4 от Равда до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Равда до Бургас от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Равда и Бургас е 56 мин..
Има ли директен автобус от Равда към Бургас?
Да, има директен автобус между Равда и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Равда до Бургас от автобус?
Пътуването на автобус от Равда до Бургас създава 2.7kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Равда

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Равда

Международни маршрути от Равда и близките райони

Други дестинации от Равда

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути