Train Illustration

Намерете автобус от Равда до Бургас

Тръгване от
3,31 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Равда до Бургас с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Равда до Бургас. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Равда до Бургас?

Най-евтините автобусни билети от Равда до Бургас струват 3,31 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 48,12 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Равда до Бургас.Равда да се Бургас с автобус

Най-добра цена 3,31 лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 51 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 00:04
Последно отпътуване 15:15
разстояние 23 km
Заминаване Равда
Пристигане Бургас
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
11
Превозвачи
2
Минимална цена
3,31 лв.
Максимална цена
61,37 лв.

Равда - Бургас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

28 лв.

Дата
неделя 25 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Общински съвет Равда - Бургас Автогара "Юг"
00:04 - 05:50
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
5 ч. 46 мин.
1 прекачвания
CO2: 0.81kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Равда до Бургас с автобус?

Пътуването между Равда и Бургас продължава около 24 km и обикновено отнема приблизително 12 ч. 51 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 50 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Равда до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Равда до Бургас?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Равда до Бургас, който тръгва в 00:04. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 15:15. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Равда to Бургас

Кои са спирките по маршрута от Равда до Бургас?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Равда и Бургас. Можете да започнете пътуването си в Равда на спирки като Ravda City Hall, St. St. Kiril And Methodius Street, Rakovski, Ravda and Общински съвет Равда. Те се свързват със спирки, включително Odesa Bus station Burgas West, Debelt St, Burgas Bus Station South, Burgas Avtobus, Burgas, Burgas Central Bus Station West, Бургас Автогара "Юг" and Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1 в Бургас. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Равда до Бургас.

Колко ежедневни пътувания има от Равда до Бургас?

Ще можете да пътувате от Равда до Бургас, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В комбинация тези доставчици предлагат средно 11 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 20 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Равда до Бургас, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 6 директни връзки от Равда до Бургас всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 5 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване