Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Линц до Русе

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Русе

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Линц до Русе

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Линц до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Линц да се Русе с автобус

разстояние 1 027 km
Заминаване Линц
Пристигане Русе
Превозвачи Flixbus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Линц - Русе

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Линц до Русе с автобус?

При разстояние от 1 027 km между Линц и Русе, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време са първото и последното заминаване от Линц до Русе?

Първото пътуване през нощта тръгва от Линц в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Линц и Русе. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Линц до Русе с автобус?

Можете да пътувате от Австрия до България с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В Австрия можете да използвате спирки като Linz Industriezeile. Те ще ви отведат до спирки като Ruse (Centralna Avtogara) в България. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между избраните от вас спирки в Австрия и България. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, използвайки свързващо пътуване, като смените превозното средство на една или повече спирки по пътя.

Има различни опции за избор, когато пътувате между Линц и Русе. Можете да започнете пътуването си в Линц на спирки като Linz Industriezeile. Те се свързват със спирки, включително Ruse (Centralna Avtogara) в Русе. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Линц до Русе.

Колко пътувания от Линц до Русе се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Линц до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване