Намерете автобус от Пловдив до Нюрнберг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 129,08 лв.
Продължителност на пътуването 28 ч. 44 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:45
Последно отпътуване 20:05
разстояние 1 332 km

Намерете вашите автобусни връзки от Пловдив до Нюрнберг на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Пловдив до Нюрнберг в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Пловдив до Нюрнберг?

Можете да намерите автобусни билети от Пловдив до Нюрнберг средно за 141,25 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 129,08 лв..

Автобуси от Пловдив до Нюрнберг

Кога заминават първите и последните автобуси от Пловдив до Нюрнберг?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Пловдив е в 06:45, докато последният автобус е в 20:05. Пътуването отнема средно 28 ч. 44 мин., но може и да продължи :24 ч. 10 мин. с най-бързите връзки.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко автобусни връзки има от Пловдив до Нюрнберг всеки ден?

Ако искате да пътувате от Пловдив до Нюрнберг с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.