Намерете влак от Попово до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Асеновград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,24лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 30 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 00:46
Последно отпътуване: 20:51
Разстояние 186km

С virail са най-евтините билети за влак от Попово до Асеновград

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Попово до Асеновград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Попово до Асеновград с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Попово и Асеновград.

Колко е най-евтиният билет за влак от Попово до Асеновград?

Билетите за влак от Попово до Асеновград струват средно 10,35 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,10 лв..

Влакове от Попово до Асеновград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Асеновград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Асеновград заминават от Попово от ПОПОВО и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко влакови връзки има от Попово до Асеновград всеки ден?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Попово до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Попово до Асеновград

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 53 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Асеновград за 8 hours and 3 minutes. Първият влак тръгва от Попово в 00:02, докато последният тръгва в 20:02.