Намерете влак от Пещера до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,55лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 20 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 12:30
Разстояние 114km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пещера до Петрич

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Петрич. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пещера до Петрич, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Пещера до Петрич с влак?

За да стигнете до Петрич с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Пещера до Петрич?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пещера до Петрич също само за 8,55 лв., докато средната цена е 9,55 лв..

Влакове от Пещера до Петрич


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пещера до Петрич?

Влаковете заминават от Пещера от ПЕЩЕРА и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко влакови връзки има от Пещера до Петрич всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пещера до Петрич с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Петрич и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Петрич тръгва в 05:01, последният е насрочен за 12:01. Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 36 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 8 hours and 30 minutes.