Влак Ню Йорк - Норфолк цени от 120,58 лв.

Започва от
120,58 лв.
откривам

Ню Йорк до Норфолк с влак

Пътуването от Ню Йорк до Норфолк от влак е 473,74 km и отнема 13 ч 6 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 06:19 ч. и последното на 15:26 ч.. Възможно е да пътувате от Ню Йорк до Норфолк от влак само за 120,58 лв. или за 452,55 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 120,58 лв..

Най-ниската цена120,58 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 6 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена120,58 лв.
Най-висока цена452,55 лв.
Първо заминаване06:19 ч.
Последно заминаване15:26 ч.
Разстояние473,74 km
ЗаминаванеНю Йорк
ПристиганеНорфолк
Превозвачи

Влак Билети от New York, NY до Norfolk, VA

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от Ню Йорк до Норфолк с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Ню Йорк до Норфолк. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Ню Йорк до Норфолк с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Ню Йорк до Норфолк. Средно обаче ще платите около 290,73 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 120,58 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ню Йорк до Норфолк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 290,73 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Ню Йорк до Норфолк.

Колко време ще отнеме, за да отида от Ню Йорк до Норфолк с влак?

Средното време за пътуване е 13 ч 6 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 473,74 km от Ню Йорк до Норфолк. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Ню Йорк до Норфолк да отнеме повече от 13 ч 6 мин. Пътуването от Ню Йорк до Норфолк обхваща разстояние от 473,74 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 13 ч 6 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 12 ч 4 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Ню Йорк до Норфолк по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Ню Йорк до Норфолк?

Първият заминаващ за деня от Ню Йорк до Норфолк тръгва в 06:19 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 15:26 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Ню Йорк и Норфолк. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Ню Йорк до Норфолк тръгва в 06:19 ч., докато последният отпътува в 15:26 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Ню Йорк и Норфолк. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Ню Йорк до Норфолк?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Ню Йорк и Норфолк. Можете да започнете пътуването си в Ню Йорк на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Норфолк. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Ню Йорк до Норфолк.

Колко пътувания от Ню Йорк до Норфолк се извършват всеки ден?

Маршрутът от Ню Йорк до Норфолк се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Ню Йорк са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Ню Йорк до Норфолк, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ню Йорк до Норфолк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от New York, NY до Norfolk, VA

Евтини билети за влак от Ню Йорк до Норфолк
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ню Йорк до Норфолк.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ню Йорк до Норфолк, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ню Йорк до Норфолк.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от New York, NY до Norfolk, VA

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ню Йорк до Норфолк

Най-евтините билети за влак Ню Йорк - Норфолк могат да бъдат намерени само за 34,24 лв., ако имате късмет, или средно за 149,59 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 298,28 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Норфолк с влак

Когато пътувате до Норфолк с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Amtrak от Ню Йорк до Норфолк
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ню Йорк до Норфолк от train.
съоръжения Amtrak
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Ню Йорк до Норфолк Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
33.16kg
Автобус
35.53kg
Полет
94.75kg
Кола
75.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Ню Йорк до Норфолк с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ню Йорк и Норфолк са 33.16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ню Йорк и Норфолк? Като вземете влака между Ню Йорк и Норфолк, ще спестите 61.59kg CO2 емисии спрямо полет, 2.37kg спрямо автобус и 42.64kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ню Йорк до Норфолк?
Билет влак от Ню Йорк до Норфолк е 290,73 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 120,58 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ню Йорк до Норфолк?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ню Йорк до Норфолк е 120,58 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ню Йорк и Норфолк от влак?
Ню Йорк до Норфолк е 473,74 km.
Колко време трае влак между Ню Йорк и Норфолк?
Ню Йорк до Норфолк е средно 13 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Ню Йорк до Норфолк?
Ню Йорк до Норфолк има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ню Йорк до Норфолк?
Най-ранният влак от Ню Йорк до Норфолк тръгва на 06:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ню Йорк до Норфолк?
Последният влак от Ню Йорк до Норфолк тръгва на 15:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ню Йорк до Норфолк?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 120,58 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Ню Йорк до Норфолк?
Има средно 2 от Ню Йорк до Норфолк.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ню Йорк до Норфолк от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ню Йорк и Норфолк е 12 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Ню Йорк към Норфолк?
Да, има директен влак между Ню Йорк и Норфолк.
Какви са емисиите на CO2 за Ню Йорк до Норфолк от влак?
Пътуването на влак от Ню Йорк до Норфолк създава 33.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ню Йорк

Уикенд бягства от Ню Йорк

Други дестинации от Ню Йорк

Други популярни маршрути