Влак Бъфало - Ню Йорк цени от 142,85 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
142,85 лв.

Бъфало до Ню Йорк с влак

Пътуването от Бъфало до Ню Йорк от влак е 471,01 km и отнема 9 ч 18 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 07:22 ч. и последното на 21:34 ч.. Възможно е да пътувате от Бъфало до Ню Йорк от влак само за 142,85 лв. или за 287,26 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 142,85 лв..

Най-ниската цена142,85 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 18 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена142,85 лв.
Най-висока цена287,26 лв.
Първо заминаване07:22 ч.
Последно заминаване21:34 ч.
Разстояние471,01 km
ЗаминаванеБъфало
ПристиганеНю Йорк
ПревозвачиAmtrak

Влак Билети от Buffalo, NY до New York, NY

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуване от Бъфало до Ню Йорк с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Бъфало до Ню Йорк. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Бъфало до Ню Йорк?

Когато пътувате от Бъфало до Ню Йорк, можете да очаквате да платите средно около 203,16 лв.. Може да успеете да намерите цени до 142,85 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бъфало до Ню Йорк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 203,16 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бъфало до Ню Йорк.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бъфало до Ню Йорк с влак?

Средното време за пътуване е 9 ч 18 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 471,01 km от Бъфало до Ню Йорк. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бъфало до Ню Йорк да отнеме повече от 9 ч 18 мин. Пътуването от Бъфало до Ню Йорк обхваща разстояние от 471,01 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 18 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 8 ч 23 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бъфало до Ню Йорк по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Бъфало до Ню Йорк?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Бъфало до Ню Йорк, който тръгва в 07:22 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:34 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Бъфало в 07:22 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:34 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Бъфало и Ню Йорк. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Бъфало до Ню Йорк?

Ще можете да напуснете Бъфало, като използвате спирки като Buffalo Niagara Intl Airport,Buffalo Ellicott St. Те ви свързват със спирки, включително Newark Liberty Airport Station,New York Port Authority,New York Penn Station,John F. Kennedy International Airport, JFK,LaGuardia Airport (LGA) в Ню Йорк. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бъфало, или в Ню Йорк, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Бъфало до Ню Йорк?

Точният брой на пътуванията от Бъфало до Ню Йорк може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бъфало до Ню Йорк. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бъфало до Ню Йорк варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бъфало до Ню Йорк. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Buffalo, NY до New York, NY

Евтини билети за влак от Бъфало до Ню Йорк
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бъфало до Ню Йорк.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бъфало до Ню Йорк, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бъфало до Ню Йорк.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Buffalo, NY до New York, NY

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 135,80 лв. до 279,47 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 51% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бъфало до Ню Йорк

Най-евтините билети за влак Бъфало - Ню Йорк могат да бъдат намерени само за 78,49 лв., ако имате късмет, или средно за 142,41 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 197,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ню Йорк с влак

Когато пътувате до Ню Йорк с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Amtrak от Бъфало до Ню Йорк
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бъфало до Ню Йорк от train.
съоръжения Amtrak
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Бъфало до Ню Йорк Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
32.97kg
Автобус
35.33kg
Полет
94.2kg
Кола
75.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Бъфало до Ню Йорк с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бъфало и Ню Йорк са 32.97kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бъфало и Ню Йорк? Като вземете влака между Бъфало и Ню Йорк, ще спестите 61.23kg CO2 емисии спрямо полет, 2.36kg спрямо автобус и 42.39kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бъфало до Ню Йорк?
Билет влак от Бъфало до Ню Йорк е 203,16 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 142,85 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бъфало до Ню Йорк?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бъфало до Ню Йорк е 142,85 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бъфало и Ню Йорк от влак?
Бъфало до Ню Йорк е 471,01 km.
Колко време трае влак между Бъфало и Ню Йорк?
Бъфало до Ню Йорк е средно 9 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Бъфало до Ню Йорк?
Бъфало до Ню Йорк има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бъфало до Ню Йорк?
Най-ранният влак от Бъфало до Ню Йорк тръгва на 07:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бъфало до Ню Йорк?
Последният влак от Бъфало до Ню Йорк тръгва на 21:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бъфало до Ню Йорк?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 142,85 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бъфало до Ню Йорк?
Има средно 1 от Бъфало до Ню Йорк.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бъфало до Ню Йорк от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бъфало и Ню Йорк е 8 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Бъфало към Ню Йорк?
Да, има директен влак между Бъфало и Ню Йорк.
Какви са емисиите на CO2 за Бъфало до Ню Йорк от влак?
Пътуването на влак от Бъфало до Ню Йорк създава 32.97kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Ню Йорк

Свързани маршрути

Други популярни маршрути