Намерете влак от Лом до Своге

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 28 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:18
Последно отпътуване: 18:30
Разстояние 95km

Сравнете най-добрите цени за влак от Лом до Своге

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Лом до Своге?

За да стигнете до Своге с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Лом до Своге?

Билетите за влак от Лом до Своге струват средно 4,98 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,30 лв..

Влакове от Лом до Своге


Тъй като пътуването между Лом и Своге е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Своге и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Своге на ЛОМ, който пристига на СВОГЕ.

Колко влакови връзки има от Лом до Своге всеки ден?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Лом до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Лом до Своге

Докато първият влак до Своге тръгва в 05:08, последният е насрочен за 18:08. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 46 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Своге за 3 hours and 4 minutes.