Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Караджалово до Благоевград

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Благоевград

откривам

Пътуване от Караджалово до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Караджалово до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Караджалово да се Благоевград с влак

разстояние 183 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Караджалово - Благоевград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 9 ч. 24 мин.
КАРАДЖАЛОВО - БЛАГОЕВГРАД
14:58 - 00:22
7,75 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 47 мин.
КАРАДЖАЛОВО - БЛАГОЕВГРАД
07:00 - 14:47
7,80 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 22 мин.
КАРАДЖАЛОВО - БЛАГОЕВГРАД
08:57 - 16:19
8,15 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 31 мин.
КАРАДЖАЛОВО - БЛАГОЕВГРАД - СП.
08:57 - 16:28
8,15 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 4 мин.
КАРАДЖАЛОВО - БЛАГОЕВГРАД
12:03 - 19:07
8,15 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 57 мин.
КАРАДЖАЛОВО - БЛАГОЕВГРАД - СП.
12:03 - 20:00
8,15 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 35 мин.
КАРАДЖАЛОВО - БЛАГОЕВГРАД
13:51 - 21:26
8,15 лв.

Колко дълго е пътуването от Караджалово до Благоевград с влак?

Пътуването от Караджалово до Благоевград с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 184 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от Караджалово до Благоевград?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Караджалово до Благоевград, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Караджалово до Благоевград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Караджалово и Благоевград. Можете да започнете пътуването си в Караджалово на спирки като КАРАДЖАЛОВО. Те се свързват със спирки, включително БЛАГОЕВГРАД and БЛАГОЕВГРАД - СП. в Благоевград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Караджалово до Благоевград.

Колко ежедневни пътувания има от Караджалово до Благоевград?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Караджалово до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback