Намерете влак от Долни Дъбник до Пловдив

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,18лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 45 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 07:32
Последно отпътуване: 22:54
Разстояние 141km

Най-добрите оферти за вашия влак от Долни Дъбник до Пловдив на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Долни Дъбник до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Долни Дъбник до Пловдив с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Долни Дъбник и Пловдив.

Колко е най-евтиният билет за влак от Долни Дъбник до Пловдив?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Долни Дъбник до Пловдив от 7,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,73 лв..

Влакове от Долни Дъбник до Пловдив


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете?

Влаковете до Пловдив ще заминат от ДОЛНИ ДЪБНИК и ще пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Долни Дъбник с влак?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Долни Дъбник, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Пловдив и колко време е пътуването?

Първият влак до Пловдив тръгва в 07:03, докато последният в 18:03. Пътуването продължава средно 7 hours and 29 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 5 hours and 20 minutes.