Намерете влак от Долни Дъбник до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,42лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 28 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 03:48
Последно отпътуване: 17:08
Разстояние 142km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Долни Дъбник до Видин

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Долни Дъбник до Видин с влак?

За да стигнете до Видин с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Долни Дъбник до Видин?

Билетите за влак от Долни Дъбник до Видин струват средно 9,05 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,35 лв..

Влакове от Долни Дъбник до Видин


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Долни Дъбник и Видин?

Влаковете до Видин заминават от Долни Дъбник от ДОЛНИ ДЪБНИК и пристигат на ВИДИН.

Пътуване с влак до Видин от Долни Дъбник: колко връзки дневно има?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Долни Дъбник до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Долни Дъбник до Видин

Докато първият влак до Видин тръгва в 03:12, последният е насрочен за 17:12. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 21 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 4 hours and 54 minutes.