Влак Щутгарт - Memmingen цени от 34,42 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 34,42 лв.
утре 37,65 лв.
2 дни 40,90 лв.
3 дни 40,90 лв.

Щутгарт до Memmingen с влак

Пътуването от Щутгарт до Memmingen от влак е 116,01 km и отнема 1 ч 57 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 00:20 ч. и последното на 12:14 ч.. Възможно е да пътувате от Щутгарт до Memmingen от влак само за 34,42 лв. или за 84,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 34,42 лв..

Най-ниската цена34,42 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 57 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена34,42 лв.
Най-висока цена84,12 лв.
Първо заминаване00:20 ч.
Последно заминаване12:14 ч.
Разстояние116,01 km
ЗаминаванеЩутгарт
ПристиганеMemmingen
ПревозвачиGo-Ahead Baden-Württemberg, DB - Regional Express

Влак Билети от Щутгарт до Memmingen

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Щутгарт до Memmingen с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Щутгарт до Memmingen? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Щутгарт до Memmingen, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Щутгарт до Memmingen?

Цените ще варират, когато пътувате от Щутгарт до Memmingen. Средно обаче ще платите около 46,04 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 34,42 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Щутгарт до Memmingen. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Щутгарт до Memmingen, можете да очаквате да платите средно около 46,04 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Щутгарт до Memmingen с влак?

Разстоянието между Щутгарт и Memmingen е приблизително 116,01 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 57 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Щутгарт до Memmingen обхваща разстояние от 116,01 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 57 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 26 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Щутгарт до Memmingen по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Щутгарт до Memmingen с влак?

В Щутгарт спирките за заминаване включват Kornwestheim,Bad Cannstatt, Stuttgart,Postdörfle, Stuttgart,Echterdingen,Obertürkheim, Stuttgart,Zuffenhausen, Stuttgart,Vaihingen Rathaus, Stuttgart. Когато пристигнете в Memmingen, може да успеете да слезете на спирки като MEMINGEN,Memmingen Airport, Memmingen airport. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Щутгарт за Memmingen?

Точният брой на пътуванията от Щутгарт до Memmingen може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Щутгарт до Memmingen. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Щутгарт до Memmingen варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Щутгарт до Memmingen. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Щутгарт до Memmingen

Евтини билети за влак от Щутгарт до Memmingen
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Щутгарт до Memmingen.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Щутгарт до Memmingen, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Щутгарт до Memmingen.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Щутгарт до Memmingen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 25,24 лв. до 50,04 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 50% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Щутгарт до Memmingen

Най-евтините билети за влак Щутгарт - Memmingen могат да бъдат намерени само за 35,79 лв., ако имате късмет, или средно за 41,99 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 47,45 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Memmingen с влак

Когато пътувате до Memmingen с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Услуги на борда DB - Regional Express and DB - InterCity Express (ICE) от Щутгарт до Memmingen
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Щутгарт до Memmingen от train.
съоръжения DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Тиха зона check check
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
accessibility Достъпност check check
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check check
sleeper_couchette спално място check check
luggage Багаж cross check

Щутгарт до Memmingen Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.12kg
Автобус
8.7kg
Полет
23.2kg
Кола
18.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Щутгарт до Memmingen с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Щутгарт и Memmingen са 8.12kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Щутгарт и Memmingen? Като вземете влака между Щутгарт и Memmingen, ще спестите 15.08kg CO2 емисии спрямо полет, 0.58kg спрямо автобус и 10.44kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Щутгарт до Memmingen?
Билет влак от Щутгарт до Memmingen е 46,04 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 34,42 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Щутгарт до Memmingen?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Щутгарт до Memmingen е 34,42 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Щутгарт и Memmingen от влак?
Щутгарт до Memmingen е 116,01 km.
Колко време трае влак между Щутгарт и Memmingen?
Щутгарт до Memmingen е средно 1 ч 57 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 26 мин.
Какви компании работят от Щутгарт до Memmingen?
Щутгарт до Memmingen се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Go-Ahead Baden-Württemberg, DB - Regional Express and DB - InterCity Express (ICE) предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Щутгарт до Memmingen?
Щутгарт до Memmingen има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Щутгарт до Memmingen?
Най-ранният влак от Щутгарт до Memmingen тръгва на 00:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Щутгарт до Memmingen?
Последният влак от Щутгарт до Memmingen тръгва на 12:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Щутгарт до Memmingen?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 34,42 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Щутгарт до Memmingen от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Щутгарт и Memmingen е 1 ч 26 мин.
Има ли директен влак от Щутгарт към Memmingen?
Да, има директен влак между Щутгарт и Memmingen.
Какви са емисиите на CO2 за Щутгарт до Memmingen от влак?
Пътуването на влак от Щутгарт до Memmingen създава 8.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от Щутгарт

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Щутгарт

Международни маршрути от Щутгарт и близките райони

Други дестинации от Щутгарт

Основни маршрути до Memmingen

Свързани маршрути

Други популярни маршрути