Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Мездра

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Мездра

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,80лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 26 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 00:06
Последно отпътуване: 21:50
Разстояние 198km

Най-добрите оферти за вашия влак от Димитровград, Област Хасково до Мездра на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Димитровград, Област Хасково до Мездра. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Димитровград, Област Хасково до Мездра с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Димитровград, Област Хасково и Мездра.

Каква е цената на билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Мездра?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Мездра за 6,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Мездра струват средно 9,70 лв..

,

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Мездра


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Димитровград, Област Хасково и Мездра?

Влаковете до Мездра заминават от Димитровград, Област Хасково от ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР и пристигат на МЕЗДРА ЮГ or МЕЗДРА.

Колко влакови връзки има от Димитровград, Област Хасково до Мездра всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Мездра от Димитровград, Област Хасково, моля имайте предвид, че има 20 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 20 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Мездра с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Мездра за 6 hours and 28 minutes, но средно отнема 8 hours and 13 minutes. Първият влак, водещ до Мездра е в 05:07, докато последният тръгва от Димитровград, Област Хасково в 21:07.