• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Белослав до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Пътуване от Белослав до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Белослав до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Белослав да се София с влак

разстояние 360 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 16 мин.
БЕЛОСЛАВ - СОФИЯ СЕВЕР
06:55 - 14:11
11,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 22 мин.
БЕЛОСЛАВ - СОФИЯ
06:55 - 14:17
11,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 38 мин.
БЕЛОСЛАВ - СОФИЯ
09:17 - 16:55
11,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 32 мин.
БЕЛОСЛАВ - СОФИЯ СЕВЕР
09:17 - 16:49
11,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 8 ч. 16 мин.
БЕЛОСЛАВ - СОФИЯ
11:25 - 19:41
11,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 9 мин.
БЕЛОСЛАВ - СОФИЯ СЕВЕР
12:58 - 20:07
11,60 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 15 мин.
БЕЛОСЛАВ - СОФИЯ
12:58 - 20:13
11,60 лв.

Колко време отнема да се стигне от Белослав до София с влак?

Пътуването между Белослав и София с влак е приблизително 361 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

В колко часа са заминаващите от Белослав до София?

Първото пътуване през нощта тръгва от Белослав в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Белослав и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Белослав до София с влак?

В Белослав спирките за заминаване включват БЕЛОСЛАВ. Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Белослав до София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Белослав до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.