Намерете влак от Белослав до Варна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,76лв.
Продължителност на пътуването 21 мин.
Връзки на ден 40
Първо заминаване: 05:12
Последно отпътуване: 22:54
Разстояние 18km

Сравнете най-добрите цени за влак от Белослав до Варна

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Белослав до Варна. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Белослав до Варна: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Белослав и Варна.

Колко струват билетите за влак от Белослав до Варна?

Средната цена на билети за влак от Белослав до Варна е 2,20 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Белослав до Варна могат да бъдат около 1,00 лв..

Влакове от Белослав до Варна


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Белослав - Варна?

Можете да хванете влака до Варна на БЕЛОСЛАВ, който пристига на ВАРНА - СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Белослав до Варна?

30 връзки са налични всеки ден за пътуване от Белослав до Варна с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 25 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Белослав до Варна и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Варна тръгва в 06:03, последният е насрочен за 12:03. Средната продължителност на пътуването е 22 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Варна за 20 minutes.