Намерете влак от Белослав до Русе

Започва от
10,05 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

откривам

Утре

откривам

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Белослав до Русе

Кой е най-добрият начин да се стигне от Белослав до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Белослав до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Белослав до Русе?

Най-евтините билети за влак от Белослав до Русе струват 10,05 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 12,87 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Белослав до Русе.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от Белослав до Русе от Train е 158 км и отнема 5 ч. 3 мин.. Има връзки на ден, с първото заминаване на 05:18 и последното на 18:39. Възможно е да пътувате от Белослав до Русе от Train само за 10,05 лв. или за 17,30 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е .

Най-добра цена 10,05 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 3 мин.
Връзка на ден 17
Най-ниската цена 10,05 лв.
Най-висока цена 17,30 лв.
Първо заминаване 05:18
Последно заминаване 18:39
Разстояние 158 km
Заминаване Белослав
Пристигане Русе
Превозвачи Bdz

Влак Билети от Белослав до Русе

  Feb 03
  Още
  Feb 04
  Още
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  Feb 08
  Още
  Feb 09
  Още
  Feb 10
  Още
  Feb 11
  Още
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Най-доброто време за резервация на Белослав - Русе пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Белослав до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
45.315kg
Влак
2.226kg
Автобус
10.812kg
Кола
7.791kg

Настаняване, което може да харесате в Русе

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от Белослав до Русе с влак?

За да стигнете по-бързо от Белослав до Русе, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Белослав и Русе ще завършат пътуването в 3 ч. 21 мин.. Средно ще ви отнеме около 5 ч. 3 мин., за да пътувате 159 km между Белослав и Русе.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Белослав до Русе?

Първото пътуване за деня тръгва от Белослав в 05:18. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:39. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Белослав и Русе. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Белослав до Русе?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Белослав от следните спирки: БЕЛОСЛАВ and Beloslav. Пристигайки в Русе, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, Ruse (bg) Razpredelitelna, Ruse and Ruse-tovarnasp.. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Русе.

Колко пъти на ден има тръгващи от Белослав за Русе?

Маршрутът от Белослав до Русе се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 22 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Белослав са средно 17 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Белослав до Русе, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 4 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 13 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване