Влак Белослав - Русе цени от 10,06 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
10,06 лв.

Белослав до Русе с влак

Пътуването от Белослав до Русе от влак е 158,42 km и отнема 4 ч 30 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 05:09 ч. и последното на 18:44 ч.. Възможно е да пътувате от Белослав до Русе от влак само за 10,06 лв. или за 17,32 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,06 лв..

Най-ниската цена10,06 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 30 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена10,06 лв.
Най-висока цена17,32 лв.
Първо заминаване05:09 ч.
Последно заминаване18:44 ч.
Разстояние158,42 km
ЗаминаванеБелослав
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Beloslav до Rousse

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от Белослав до Русе с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Белослав до Русе. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Белослав до Русе?

Цените на билетите за влак от Белослав до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Белослав до Русе ще струват 10,06 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,15 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Белослав до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Белослав до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,15 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Белослав до Русе с влак?

Пътуването между Белослав и Русе с влак е приблизително 158,42 km. Ще ви отнеме около 4 ч 30 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Белослав до Русе обхваща разстояние от 158,42 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 30 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 21 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Белослав до Русе по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Белослав до Русе?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Белослав до Русе, който обикновено тръгва в 05:09 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:44 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Белослав в 05:09 ч., а последният - в 18:44 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Белослав до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Белослав до Русе?

В Белослав спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Белослав за Русе?

Ще можете да пътувате от Белослав до Русе, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 14 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Белослав до Русе, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Белослав до Русе всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 11 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Белослав до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Beloslav до Rousse

Евтини билети за влак от Белослав до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Белослав до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Белослав до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Белослав до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Beloslav до Rousse

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Белослав до Русе

Най-евтините билети за влак Белослав - Русе могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Белослав до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Белослав до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Белослав до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.09kg
Автобус
11.88kg
Полет
31.68kg
Кола
25.35kg
Какви са емисиите на CO2 за Белослав до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Белослав и Русе са 11.09kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Белослав и Русе? Като вземете влака между Белослав и Русе, ще спестите 20.59kg CO2 емисии спрямо полет, 0.79kg спрямо автобус и 14.26kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Белослав до Русе?
Билет влак от Белослав до Русе е 12,15 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Белослав до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Белослав до Русе е 10,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Белослав и Русе от влак?
Белослав до Русе е 158,42 km.
Колко време трае влак между Белослав и Русе?
Белослав до Русе е средно 4 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Белослав до Русе?
Белослав до Русе има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Белослав до Русе?
Най-ранният влак от Белослав до Русе тръгва на 05:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Белослав до Русе?
Последният влак от Белослав до Русе тръгва на 18:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Белослав до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Белослав до Русе?
Има средно 3 от Белослав до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Белослав до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Белослав и Русе е 3 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Белослав към Русе?
Да, има директен влак между Белослав и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Белослав до Русе от влак?
Пътуването на влак от Белослав до Русе създава 11.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от Белослав

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Белослав

Други дестинации от Белослав

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути