Намерете автобус от Бърно до Виена

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Намерете евтини автобусни билети до Виена
от 7,90 лв.

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,50 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 53 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:44
Последно отпътуване 21:30
разстояние 111 km

Намерете с virail своя автобус от Бърно до Виена

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Бърно до Виена. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Бърно до Виена?

Можете да намерите автобусни билети от Бърно до Виена средно за 17,75 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 9,76 лв..

Цена на билет - всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още Още Още Още Още Още 15,45 лв.
Още 15,45 лв. Още Още Още Още 13,67 лв.

Автобуси от Бърно до Виена

За кога са планирани автобусите от Бърно до Виена?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Бърно е в 05:25, докато последният автобус е в 21:30. Пътуването отнема средно 1 ч. 55 мин., но може и да продължи :1 ч. 27 мин. с най-бързите връзки.

За сравнително кратки пътувания като това от Бърно до Виена, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки има от Бърно до Виена всеки ден?

7 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Бърно до Виена с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 5.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 1.5 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

7 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Бърно до Виена с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.