Намерете влак от Своге до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 25 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 07:48
Последно отпътуване: 17:36
Разстояние 120km

Евтини билети за влак от Своге до Видин на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Своге до Видин с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Своге до Видин, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Своге до Видин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Своге до Видин от 5,25 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,28 лв..

Влакове от Своге до Видин


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Своге - Видин?

Влаковете до Видин могат да заминат от СВОГЕ и да пристигнат на ВИДИН.

Колко влакови връзки има от Своге до Видин всеки ден?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Своге до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Своге до Видин и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 43 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Видин за 4 hours and 15 minutes. Първият влак тръгва от Своге в 07:06, докато последният тръгва в 17:06.