Намерете влак от Видин до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,23лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 29 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 17:20
Разстояние 120km

С virail са най-евтините билети за влак от Видин до Своге

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Видин до Своге. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Видин до Своге?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Видин до Своге, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Видин до Своге?

Билетите за влак от Видин до Своге струват средно 6,28 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,25 лв..

Влакове от Видин до Своге


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Видин и Своге, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Своге и къде ще пристигнете?

Влаковете до Своге заминават от Видин от ВИДИН и пристигат на СВОГЕ.

Колко влакови връзки има от Видин до Своге всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Видин до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Видин до Своге

Необходими са средно 4 hours and 38 minutes да стигнете до Своге с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 58 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:09, докато последният тръгва от Видин в 17:09.