Влак Хамбург - Цюрих цени от 50,04лв.

Започва от
50,04лв.
откривам

Хамбург до Цюрих с влак

Пътуването от Хамбург до Цюрих от влак е 698 km и отнема 8 ч. 20 мин.. Има 54 връзки на ден, с първото заминаване на 01:33 и последното на 23:46. Възможно е да пътувате от Хамбург до Цюрих от влак само за 50,04лв. или за 448,70лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 50,04лв..

Най-добра цена 50,04лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 20 мин.
Връзка на ден 54
Най-ниската цена 50,04лв.
Най-висока цена 448,70лв.
Първо заминаване 01:33
Последно заминаване 23:46
Разстояние 698 km
Заминаване Хамбург
Пристигане Цюрих
Превозвачи ÖBB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE),

Влак Билети от Хамбург до Цюрих

  Sep 26
  97,64лв.
  20°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  19°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  17°
  Oct 01
  Още
  17°
  Oct 02
  Още
  18°
  Oct 03
  Още
  14°
  Oct 04
  Още
  13°
  Oct 05
  Още
  15°
  Oct 06
  Още
  14°
  Oct 07
  Още
  15°
  Oct 08
  Още
  16°
  Oct 09
  Още
  15°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Пътуването ви от Хамбург до Цюрих с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Хамбург до Цюрих. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Хамбург до Цюрих с влак?

Средно билетът за влак от Хамбург до Цюрих ще ви струва 276,29лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 38,94лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Хамбург до Цюрих

 
Sep 26
вторник
20°
97,64лв.
84,83лв.
359,66лв.
Sep 27
сряда
21°
Още
Още
Още
Sep 28
четвъртък
19°
Още
Още
Още
Sep 29
петък
22°
Още
Още
Още
Sep 30
събота
17°
Още
Още
Още
Oct 01
неделя
17°
Още
Още
Още
Oct 02
понеделник
18°
Още
Още
Още
Евтини билети за от Хамбург до Цюрих
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хамбург до Цюрих.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хамбург до Цюрих, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хамбург до Цюрих.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Хамбург до Цюрих

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Цюрих с влак

Когато пътувате до Цюрих с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Хамбург до Цюрих

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Nightjet при пътуване от Хамбург до Цюрих.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете InterCity на ÖBB пътуването в икономична класа ви предлага просторни седалки, гнездо за всеки две седалки и достатъчно пространство за багаж, всичко това на достъпна цена.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да добавите нотка лукс към пътуването си, изберете билет за първа класа на влаковете InterCity на ÖBB. За тези, които ценят комфорта, се насладете на контакти на всяка регулируема седалка и допълнително пространство за краката.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain и DB - Regionalbahn от Хамбург до Цюрих
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хамбург до Цюрих от влак.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) FlixTrain DB - Regionalbahn Metronom DB - EuroCity Express (ECE) ÖBB ÖBB - Interregio (IR) FlixBus DB - Intercity Nightjet EuroCity DB - Regional Express
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Хамбург до Цюрих Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.6kg
Автобус
23.6kg
Полет
945.6kg
Кола
91.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Хамбург до Цюрих с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хамбург и Цюрих са 3.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хамбург и Цюрих? Като вземете влака между Хамбург и Цюрих, ще спестите 942.0kg CO2 емисии спрямо полет, 20.1kg спрямо автобус и 87.6kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хамбург до Цюрих?
Билет влак от Хамбург до Цюрих е 266,30лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 50,04лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хамбург до Цюрих?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хамбург до Цюрих е 50,04лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хамбург и Цюрих от влак?
Хамбург до Цюрих е 698 km.
Колко време трае влак между Хамбург и Цюрих?
Хамбург до Цюрих е средно 10 ч. 30 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч. 20 мин..
Какви компании работят от Хамбург до Цюрих?
Хамбург до Цюрих се покрива от оператор(и) 14. Можете да намерите на Virail ÖBB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE), FlixTrain, DB - Regionalbahn, Metronom, DB - EuroCity Express (ECE), ÖBB - InterCity Express (ICE), ÖBB, ÖBB - Interregio (IR), FlixBus, DB - Intercity, Nightjet, EuroCity, DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Хамбург до Цюрих?
Хамбург до Цюрих има средно 54 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хамбург до Цюрих?
Най-ранният влак от Хамбург до Цюрих тръгва на 01:33. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хамбург до Цюрих?
Последният влак от Хамбург до Цюрих тръгва на 23:46. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хамбург до Цюрих?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 50,04лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хамбург до Цюрих?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Хамбург, за да отидете до Цюрих. Можете да преминете от Hamburg Hbf, Harburg, Hamburg-altona, Хамбург-harburg and Hamburg Central Station (train) и можете да стигнете до Zürich Hb.
Колко директни връзки преминават от Хамбург до Цюрих?
Има средно 4 от Хамбург до Цюрих.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хамбург до Цюрих от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хамбург и Цюрих е 8 ч. 20 мин..
Има ли директен влак от Хамбург към Цюрих?
Да, има директен влак между Хамбург и Цюрих.
Какви са емисиите на CO2 за Хамбург до Цюрих от влак?
Пътуването на влак от Хамбург до Цюрих създава 3.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Хамбург

Уикенд бягства от Хамбург

Международни маршрути от Хамбург и близките райони

Други дестинации от Хамбург

Основни маршрути до Цюрих

Свързани маршрути

Други популярни маршрути