Влак Montecatini Terme - Генуа цени от 34,83 лв.

Започва от
34,83 лв.

Montecatini Terme до Генуа с влак

Пътуването от Montecatini Terme до Генуа от влак е 158,06 km и отнема 4 ч 14 мин. Има 86 връзки на ден, с първото заминаване на 05:36 ч. и последното на 20:57 ч.. Възможно е да пътувате от Montecatini Terme до Генуа от влак само за 34,83 лв. или за 372,18 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 34,83 лв..

Най-ниската цена34,83 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 14 мин
Връзка на ден86
Най-ниската цена34,83 лв.
Най-висока цена372,18 лв.
Първо заминаване05:36 ч.
Последно заминаване20:57 ч.
Разстояние158,06 km
ЗаминаванеMontecatini Terme
ПристиганеГенуа
ПревозвачиFrecciarossa, Regionale VeloceОще

Влак Билети от Montecatini Terme до Genoa

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Montecatini Terme до Генуа с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Montecatini Terme до Генуа. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Montecatini Terme до Генуа с влак?

Средно билетът за влак от Montecatini Terme до Генуа ще ви струва 61,05 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 34,83 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Montecatini Terme до Генуа. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Montecatini Terme до Генуа ще ви струва 61,05 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Montecatini Terme до Генуа с влак?

При разстояние от 158,06 km между Montecatini Terme и Генуа, обикновено отнема 4 ч 14 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 14 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Montecatini Terme и Генуа е около 158,06 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 14 мин. Обаче най-бързите маршрути между Montecatini Terme и Генуа продължават 2 ч 46 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Montecatini Terme до Генуа?

Първото пътуване за деня тръгва от Montecatini Terme в 05:36 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:57 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Montecatini Terme и Генуа. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Montecatini Terme до Генуа тръгва в 05:36 ч., докато последният отпътува в 20:57 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Montecatini Terme и Генуа. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Montecatini Terme до Генуа?

Ще можете да напуснете Montecatini Terme, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Генуа. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Montecatini Terme, или в Генуа, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Montecatini Terme до Генуа?

Точният брой на пътуванията от Montecatini Terme до Генуа може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 86 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Montecatini Terme до Генуа. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Montecatini Terme до Генуа варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 86 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Montecatini Terme до Генуа. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Montecatini Terme до Genoa

Евтини билети за влак от Montecatini Terme до Генуа
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Montecatini Terme до Генуа.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Montecatini Terme до Генуа, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Montecatini Terme до Генуа.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Montecatini Terme до Genoa

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Montecatini Terme до Генуа

Най-евтините билети за влак Montecatini Terme - Генуа могат да бъдат намерени само за 31,11 лв., ако имате късмет, или средно за 32,69 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 34,93 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Генуа с влак

Когато пътувате до Генуа с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Frecciabianca, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания на Италия, е високоскоростна влакова услуга, която свързва известни градове в Италия, като Милано, Венеция, Болоня, Флоренция, Рим и Лече. Работейки с максимална скорост от 200 км/ч, влаковете Frecciabianca предоставят на пътниците избор на място в първа и втора класа. Тази услуга принадлежи към семейството на високоскоростните влакове Frecciarossa в Италия.

Frecciargento е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания на Италия. Името „Frecciargento“ означава „сребърна стрела“ на италиански, а влаковете са известни със своя елегантен, модерен дизайн и високи скорости. Влаковете Frecciargento се движат по високоскоростни линии и конвенционални линии, свързващи големи градове в Италия, включително Рим, Верона, Милано, Венеция, Флоренция и Неапол. Frecciargento е една от няколкото високоскоростни влакови услуги, предлагани от Trenitalia, включително Frecciarossa и Frecciabianca.

Frecciarossa, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания, е известна услуга за високоскоростни влакове в Италия. Влаковете FRECCIAROSSA, достигащи скорости до 300 км/ч, свързват големи градове, включително Рим, Милано, Неапол, Флоренция и Торино.

Типове билети и съоръжения от Montecatini Terme до Генуа

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от Frecciabianca, Frecciargento и Frecciarossa при пътуване от Montecatini Terme до Генуа.

Second Class

Във втората класа на Frecciabianca ще се насладите на пътуването си с регулируеми седалки, подредени в редици по четири (2+2), сгъваеми маси, лампи за четене и достатъчно пространство за багаж. Ако огладнеете по време на пътуването си, не забравяйте да хапнете от кафе-бара FrecciaBistrò!
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първата класа на Frecciabianca ще намерите места, които са по-просторни в сравнение с втората класа. Освен това можете да се поглезите още от началото на пътуването си с напитка за добре дошли, лека закуска и вестници.
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Second Class

В стандартната класа на Frecciargento можете да прекарате време в портала FRECCE, да се насладите на удобно пътуване в регулируеми седалки, да заредите устройствата си с помощта на електрически контакти и да опитате вкусна храна и напитки в бара FrecciaBistrò.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на Frecciargento ще се насладите на всички удобства, които се намират във втора класа, плюс по-просторни и удобни седалки. Освен това ще бъдете почерпени с безплатни закуски и малка напитка за добре дошли от кафе или просеко.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Standard

Standard е основното ниво на обслужване и включва удобна седалка и достъп до основни услуги на борда. Вагони 5-8 са за ниво Стандарт със седалки покрити със сива еко кожа.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Premium

Премиум услугата включва по-широка седалка, повече място за краката и достъп до допълнителни удобства като напитка за добре дошли и избор от вестници. Треньор 4 на влака Frecciarossa 1000 е запазен за ниво Premium.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Executive

Екзекютив е най-високото ниво на обслужване и включва всички удобства на бизнес ниво, както и лична система за забавление и гурме ястия, сервирани от специален готвач на борда.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес услугата е предназначена за пътуващи по работа и включва всички удобства на ниво Premium, както и достъп до специален бизнес салон и приоритетно качване на борда. Автобуси 2 и 3 на Frecciarossa 1000 са запазени за бизнес ниво на обслужване.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Понастоящем влаковете Frecciabianca нямат вграден портал за развлечения. Но можете да използвате вашите собствени данни.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържате вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciabianca няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Можете да посетите кафе-бара FrecciaBistrò за селекция от закуски и ястия. Освен това чрез портала Portale FRECCE можете удобно да поръчате от мястото си. Носенето на собствени освежителни напитки също е опция.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciargento има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържате вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciargento няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете Frecciargento кафе-барът FrecciaBistrò предлага закуски, ястия и напитки. Използвайте портала Portale FRECCE за лесна поръчка на място или се свържете с персонала. Пътуващите в първа класа се радват на безплатна вода, кафе и лека закуска.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa има безплатен WiFi. Използвайте тяхната услуга Portale FRECCE, за да гледате филми, телевизия и да наваксвате новини. Той също така предоставя актуализации за пътуване и допълнителни опции за резервация.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Търсите спокойствие? Frecciarossa предлага определени тихи зони за бизнес класа, за да осигури спокойно пътуване, без разсейване.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Без значение от модела – било то ETR 500, ETR 600, ETR 700 или ETR 1000 – всяка седалка се предлага със своя електрически контакт, за да поддържа вашите устройства заредени.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете Frecciarossa няма да се сблъскате с никакви ограничения за количеството багаж, което можете да носите на борда. Можете лесно да приберете малки чанти и предмети в рафтовете над главата или под седалката, докато по-големите куфари могат да бъдат поставени в рафтовете за багаж, разположени в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Специалната помощ е на едно обаждане за тези, които се нуждаят от нея. Наберете безплатния номер 800 90 60 60 от италианските стационарни телефони или международния номер +3902323232 от всеки телефон, включително от чужбина.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Заситите глада си в FrecciaBistrò, разположено в центъра на влака. Или, за допълнително удобство, поръчайте директно до вашето място чрез EasyBistrò на Portale FRECCE. Пътниците от премиум и бизнес класа получават безплатни закуски и напитки, докато пътниците от екзекютив класа се наслаждават на гурме ястия, подготвени от главния готвач Карло Крак.
air_con Климатик open icon close icon
Независимо от времето навън, останете комфортно прохладни с бордовия климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
Сгъваемите велосипеди се допускат като ръчен багаж, докато несгъваемите велосипеди трябва да бъдат разглобени и поставени в куфари за пътуване, показани на кондуктора или персонала на платформата преди качване, и прибрани в определена част на влака.
Услуги на борда Frecciarossa, Frecciabianca and Frecciargento от Montecatini Terme до Генуа
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Montecatini Terme до Генуа от train.
съоръжения Frecciarossa Frecciabianca Frecciargento Autobus DB - Intercity
quiet_zone Тиха зона check check check cross cross
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check cross check
luggage Багаж check check check cross check
accessibility Достъпност check check check cross cross
food_and_drink Храни и напитки check check check cross check
air_con Климатик check check check cross cross
bicycle Велосипед check check check cross cross
sleeper_couchette спално място check check check cross cross

Montecatini Terme до Генуа Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.06kg
Автобус
11.85kg
Полет
31.61kg
Кола
25.29kg
Какви са емисиите на CO2 за Montecatini Terme до Генуа с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Montecatini Terme и Генуа са 11.06kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Montecatini Terme и Генуа? Като вземете влака между Montecatini Terme и Генуа, ще спестите 20.55kg CO2 емисии спрямо полет, 0.79kg спрямо автобус и 14.23kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Montecatini Terme до Генуа?
Билет влак от Montecatini Terme до Генуа е 61,05 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 34,83 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Montecatini Terme до Генуа?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Montecatini Terme до Генуа е 34,83 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Montecatini Terme и Генуа от влак?
Montecatini Terme до Генуа е 158,06 km.
Колко време трае влак между Montecatini Terme и Генуа?
Montecatini Terme до Генуа е средно 4 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 46 мин.
Какви компании работят от Montecatini Terme до Генуа?
Montecatini Terme до Генуа се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Frecciarossa, Regionale Veloce, Frecciabianca, Frecciargento, Autobus and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Montecatini Terme до Генуа?
Montecatini Terme до Генуа има средно 86 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Montecatini Terme до Генуа?
Най-ранният влак от Montecatini Terme до Генуа тръгва на 05:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Montecatini Terme до Генуа?
Последният влак от Montecatini Terme до Генуа тръгва на 20:57 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Montecatini Terme до Генуа?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 34,83 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Montecatini Terme до Генуа?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Montecatini Terme, за да отидете до Генуа. Можете да преминете от Stazione Fs и можете да стигнете до Genova Piazza Principe, Piazza della Vittoria, Genova Nervi, Genoa Airport and Genova.
Кое е най-бързото време за пътуване между Montecatini Terme до Генуа от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Montecatini Terme и Генуа е 2 ч 46 мин.
Има ли директен влак от Montecatini Terme към Генуа?
Да, има директен влак между Montecatini Terme и Генуа.
Какви са емисиите на CO2 за Montecatini Terme до Генуа от влак?
Пътуването на влак от Montecatini Terme до Генуа създава 11.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от Montecatini Terme

Популярни маршрути

Международни маршрути от Montecatini Terme и близките райони

Други дестинации от Montecatini Terme

Основни маршрути до Генуа

Други популярни маршрути