Влак Аликанте - Гренада цени от 146,96 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Аликанте до Гренада с влак

Пътуването от Аликанте до Гренада от влак е 303,66 km и отнема 13 ч 6 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:52 ч. и последното на 16:35 ч.. Възможно е да пътувате от Аликанте до Гренада от влак само за 146,96 лв. или за 293,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 146,96 лв..

Най-ниската цена146,96 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 6 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена146,96 лв.
Най-висока цена293,74 лв.
Първо заминаване05:52 ч.
Последно заминаване16:35 ч.
Разстояние303,66 km
ЗаминаванеАликанте
ПристиганеГренада
ПревозвачиAlvia, AVE

Влак Билети от Alicante до Granada

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Аликанте до Гренада с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Аликанте до Гренада? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Аликанте до Гренада, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Аликанте до Гренада с влак?

Когато пътувате от Аликанте до Гренада, можете да очаквате да платите средно около 209,69 лв.. Може да успеете да намерите цени до 146,96 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Аликанте до Гренада. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Аликанте до Гренада ще ви струва 209,69 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Аликанте до Гренада с влак?

Пътуването от Аликанте до Гренада с влак обикновено отнема 13 ч 6 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 303,66 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 13 ч 6 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Аликанте и Гренада е около 303,66 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 13 ч 6 мин. Обаче най-бързите маршрути между Аликанте и Гренада продължават 7 ч 1 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Аликанте до Гренада?

По принцип първото отпътуване за деня от Аликанте ще бъде в 05:52 ч., а последното - в 16:35 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Аликанте до Гренада могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Аликанте до Гренада, който обикновено тръгва в 05:52 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Аликанте до Гренада?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Аликанте от следните спирки: Alicante-Terminal,Alicante Airport (ALC),San Gabriel Apt,Alicante, Estación de Autobuses. Пристигайки в Гренада, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: GRANADA,Granada, Prolongacion Carretera. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Гренада.

Колко пътувания от Аликанте до Гренада има всеки ден?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Аликанте до Гренада. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Аликанте, които пътуват директно до Гренада. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Аликанте до Гренада. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Alicante до Granada

Евтини билети за влак от Аликанте до Гренада
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Аликанте до Гренада.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Аликанте до Гренада, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Аликанте до Гренада.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Alicante до Granada

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 222,98 лв. до 424,33 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 47% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Аликанте до Гренада

Най-евтините билети за влак Аликанте - Гренада могат да бъдат намерени само за 179,03 лв., ако имате късмет, или средно за 332,33 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 733,63 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гренада с влак

Когато пътувате до Гренада с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

AVE означава "Alta Velocidad Española", което означава "испанска висока скорост". AVE е високоскоростна влакова услуга, управлявана от испанската национална железопътна компания Renfe. С влаковете AVE можете да пътувате до много големи градове в Испания, включително маршрути до Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Малага и Сарагоса.

Alvia, управлявана от Renfe, е високоскоростна влакова услуга в Испания. Със скорости до 250 км/ч влаковете Alvia, малко по-бавни от максималната скорост от 300 км/ч за влаковете AVE, предлагат комфорт и удобства като климатик, Wi-Fi и електрически контакти. Те безпроблемно свързват регионалните станции с големите градове, осигурявайки ефективно пътуване. Трите налични модела влакове са Class 120, Class 130 и Class 730.

Типове билети и съоръжения от Аликанте до Гренада

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от AVE при пътуване от Аликанте до Гренада.

Elige Estándar

Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Elige Estándar," предоставя на пътниците стандартната, обичайна подредба на местата, известна като „Estándar седалка". Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, като е възможно и надграждане до Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Básico

Basico са най-достъпните билети, но идват с определени ограничения, като например без промени или възстановяване на суми. Те също така обикновено имат ограничена наличност и трябва да бъдат закупени достатъчно предварително.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Elige Confort

Ако изберете "Elige Confort", ще получите по-голямата и вероятно по-удобна седалка XL Confort. Билетите Elige предоставят повишена гъвкавост за смяна или анулиране на вашата резервация. Освен това можете да изберете предпочитаното от вас място, като заплатите допълнителна такса, а надграждането до Premium също е възможно.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Prémium

Билетите Premium на Renfe AVE са най-скъпите, но и най-гъвкавите, ограничени само до клас Confort. Те позволяват безплатни смени на влака и предоставят предимството да се качите безплатно на следващия влак, в случай че изпуснете планирания.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Останете свързани при високи скорости с PlayRenfe, безплатната WiFi услуга на AVE, гарантираща, че оставате онлайн дори при 300 км/ч.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Безшумният вагон се предлага изключително за стандартни места във влаковете AVE, с изключение на международния маршрут AVE между Испания и Франция, както и влаковете Euromed. Поради популярността му се препоръчва ранно закупуване на билети.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка AVE е оборудвана с електрически контакти и радиостанции на седалката за ваше удобство.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете AVE можете да носите със себе си 3 чанти, всяка от които не надвишава 85 x 55 x 35 cm и тегло от 25 kg (55 lbs). Освен това инструментите се считат за ръчен багаж, ако са с размери до 30 x 120 x 38 cm и са безопасно прибрани в калъф.
accessibility Достъпност open icon close icon
AVE предоставя безплатна услуга за грижа и помощ за лица с ограничена подвижност. За да използвате тази услуга, моля, свържете се директно с AVE.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Посетете бордовия вагон на AVE bar за почерпка или изчакайте количката за храна, която пътува през влака. Притежателите на първокласен билет могат да се насладят на вечеря на място, включваща опита на главния готвач Рамон Фрейкса. Моля, уверете се, че заявявате специални менюта, от вегетарианско до халал, поне 12 часа преди заминаването, за да се насладите на персонализирано хранене.
air_con Климатик open icon close icon
Пътувайте удобно, тъй като всички влакове AVE са климатизирани.
bicycle Велосипед open icon close icon
Можете да носите велосипеда или скутера си, само се уверете, че е сгънат и удобно в калъф. Не забравяйте да свалите педалите и да завъртите кормилото на 90 градуса. Ако общите размери на вашия калъф са под 180 см, той се брои за ръчен багаж. Всичко, което е по-голямо, попада в категорията на специалния багаж, но трябва да бъде в рамките на 120 x 90 x 40 cm.
Услуги на борда AVE от Аликанте до Гренада
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Аликанте до Гренада от train.
съоръжения AVE
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Аликанте до Гренада Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.26kg
Автобус
22.77kg
Полет
60.73kg
Кола
48.58kg
Какви са емисиите на CO2 за Аликанте до Гренада с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Аликанте и Гренада са 21.26kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Аликанте и Гренада? Като вземете влака между Аликанте и Гренада, ще спестите 39.47kg CO2 емисии спрямо полет, 1.51kg спрямо автобус и 27.32kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Аликанте до Гренада?
Билет влак от Аликанте до Гренада е 209,69 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 146,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Аликанте до Гренада?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Аликанте до Гренада е 146,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Аликанте и Гренада от влак?
Аликанте до Гренада е 303,66 km.
Колко време трае влак между Аликанте и Гренада?
Аликанте до Гренада е средно 13 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 1 мин.
Какви компании работят от Аликанте до Гренада?
Аликанте до Гренада се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Alvia, AVE and Renfe - Media Distancia предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Аликанте до Гренада?
Аликанте до Гренада има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Аликанте до Гренада?
Най-ранният влак от Аликанте до Гренада тръгва на 05:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Аликанте до Гренада?
Последният влак от Аликанте до Гренада тръгва на 16:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Аликанте до Гренада?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 146,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Аликанте до Гренада от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Аликанте и Гренада е 7 ч 1 мин.
Има ли директен влак от Аликанте към Гренада?
Да, има директен влак между Аликанте и Гренада.
Какви са емисиите на CO2 за Аликанте до Гренада от влак?
Пътуването на влак от Аликанте до Гренада създава 21.26kg CO2 емисии.

Отидете локално от Аликанте

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Аликанте

Международни маршрути от Аликанте и близките райони

Други дестинации от Аликанте

Основни маршрути до Гренада

Свързани маршрути

Други популярни маршрути