Намерете влак от Долна Митрополия до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,25лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 16 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 06:30
Последно отпътуване: 16:50
Разстояние 123km

С virail са най-евтините билети за влак от Долна Митрополия до Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Долна Митрополия до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Долна Митрополия до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Долна Митрополия и Русе.

Колко струват билетите за влак от Долна Митрополия до Русе?

Средната цена на билети за влак от Долна Митрополия до Русе е 7,63 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Долна Митрополия до Русе могат да бъдат около 5,75 лв..

Влакове от Долна Митрополия до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Русе?

Влаковете до Русе заминават от Долна Митрополия от ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ и пристигат на РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Колко влакови връзки има от Долна Митрополия до Русе всеки ден?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Долна Митрополия до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Долна Митрополия до Русе и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 45 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 3 hours and 41 minutes. Първият влак тръгва от Долна Митрополия в 09:07, докато последният тръгва в 16:07.