Намерете влак от Ямбол до Елин Пелин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Елин Пелин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,80лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 42 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 00:16
Последно отпътуване: 16:39
Разстояние 238km

Евтини билети за влак от Ямбол до Елин Пелин на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ямбол до Елин Пелин. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Елин Пелин?

За да стигнете до Елин Пелин с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Ямбол до Елин Пелин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Ямбол до Елин Пелин от 6,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,60 лв..

Влакове от Ямбол до Елин Пелин


Тъй като пътуването между Ямбол и Елин Пелин е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Елин Пелин?

Влаковете до Елин Пелин ще заминат от ЯМБОЛ и ще пристигнат на ЕЛИН ПЕЛИН.

Пътуване с влак до Елин Пелин от Ямбол: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Елин Пелин от Ямбол, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Елин Пелин с влак?

Докато първият влак до Елин Пелин тръгва в 00:02, последният е насрочен за 16:02. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 50 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Елин Пелин за 4 hours and 54 minutes.