Полет Бари, Пулия - Savona цени от 30,53 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бари, Пулия до Savona с полет

Пътуването от Бари, Пулия до Savona от полет е 771,06 km и отнема 1 ч 31 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 06:35 ч. и последното на 19:50 ч.. Възможно е да пътувате от Бари, Пулия до Savona от полет само за 30,53 лв. или за 415,20 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 30,53 лв..

Най-ниската цена30,53 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 31 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена30,53 лв.
Най-висока цена415,20 лв.
Първо заминаване06:35 ч.
Последно заминаване19:50 ч.
Разстояние771,06 km
ЗаминаванеБари, Пулия
ПристиганеSavona
ПревозвачиRyanair

Полет Билети от Бари, Пулия до Savona

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бари, Пулия до Savona

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бари, Пулия до Savona. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините самолетни билети, за да стигна от Бари, Пулия до Savona?

Цените ще варират, когато пътувате от Бари, Пулия до Savona. Средно обаче ще платите около 175,19 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 30,53 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бари, Пулия до Savona. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Бари, Пулия до Savona със самолет?

Разстоянието между Бари, Пулия и Savona е приблизително 771,06 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 31 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Бари, Пулия до Savona, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Бари, Пулия и Savona ще завършат пътуването през 1 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 31 мин, за да пътувате 771,06 km между Бари, Пулия и Savona.

В колко часа са заминаващите от Бари, Пулия до Savona?

Първият заминаващ за деня от Бари, Пулия до Savona тръгва в 06:35 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 19:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Бари, Пулия и Savona. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бари, Пулия до Savona, който обикновено тръгва в 06:35 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои летища мога да използвам по маршрута от Бари, Пулия до Savona?

Ще можете да тръгнете от Бари, Пулия, като използвате летища като Bari Central Station,Modugno Citta,Bari, Porto,Bari Airport Ferrotramviaria. Те ви свързват с летища, включително Maschio,Savona, Porto Crociere di Savona,Savona Piazza Aldo Moro в Savona. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези летища ще се явят по маршрута, в зависимост от авиокомпанията, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно кой маршрут следва вашата авиокомпания, за да видите дали преминава през летище, което е удобно за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между летищата или в Бари, Пулия, или в Savona, за ваше удобство по време на пътуване.

Колко пътувания от Бари, Пулия до Savona има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бари, Пулия до Savona може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бари, Пулия до Savona. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бари, Пулия до Savona варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бари, Пулия до Savona. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бари, Пулия до Savona

Евтини билети за полет от Бари, Пулия до Savona
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бари, Пулия до Savona.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бари, Пулия до Savona, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бари, Пулия до Savona.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бари, Пулия до Savona

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Бари, Пулия до Savona

Най-евтините самолетни билети Бари, Пулия - Savona могат да бъдат намерени само за 21,52 лв., ако имате късмет, или средно за 115,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 311,76 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Savona със самолет

Когато пътувате до Savona със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Ryanair от Бари, Пулия до Savona
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бари, Пулия до Savona от plane.
съоръжения Ryanair
wifi WiFi check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

Бари, Пулия до Savona Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
53.97kg
Автобус
57.83kg
Полет
154.21kg
Кола
123.37kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Бари, Пулия до Savona?
Билет полет от Бари, Пулия до Savona е 175,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 30,53 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бари, Пулия до Savona?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бари, Пулия до Savona е 30,53 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бари, Пулия и Savona от полет?
Бари, Пулия до Savona е 771,06 km.
Колко време трае полет между Бари, Пулия и Savona?
Бари, Пулия до Savona е средно 1 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 30 мин.
Колко полет на ден преминават от Бари, Пулия до Savona?
Бари, Пулия до Savona има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Бари, Пулия до Savona?
Най-ранният полет от Бари, Пулия до Savona тръгва на 06:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Бари, Пулия до Savona?
Последният полет от Бари, Пулия до Savona тръгва на 19:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бари, Пулия до Savona?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 30,53 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бари, Пулия до Savona?
Има средно 1 от Бари, Пулия до Savona.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бари, Пулия до Savona от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Бари, Пулия и Savona е 1 ч 30 мин.
Има ли директен полет от Бари, Пулия към Savona?
Да, има директен полет между Бари, Пулия и Savona.
Какви са емисиите на CO2 за Бари, Пулия до Savona от полет?
Пътуването на полет от Бари, Пулия до Savona създава 154.21kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бари, Пулия

Международни маршрути от Бари, Пулия и близките райони

Други дестинации от Бари, Пулия

Други популярни маршрути