Намерете автобус от Стара Загора до Мюнхен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 136,91 лв.
Продължителност на пътуването 26 ч. 44 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 05:15
Последно отпътуване 04:15
разстояние 1 267 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Стара Загора до Мюнхен

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Стара Загора до Мюнхен в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Стара Загора до Мюнхен?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Стара Загора до Мюнхен само за 136,91 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 207,10 лв..

Автобуси от Стара Загора до Мюнхен

За кога са планирани автобусите по линията Стара Загора - Мюнхен?

Докато първият автобус тръгва в 05:15, последният тръгва от Стара Загора в 04:15. Продължителността на пътуването е средно 26 ч. 44 мин., но може да ви отнеме само :25 ч. 45 мин. с най-бързите връзки.

Имайки предвид краткото разстояние между Стара Загора и Мюнхен, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко автобусни връзки има от Стара Загора до Мюнхен всеки ден?

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Стара Загора до Мюнхен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

3 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Стара Загора до Мюнхен с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.