Намерете влак от Раковски до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,09лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 19 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 08:59
Последно отпътуване: 08:59
Разстояние 193km

Евтини билети за влак от Раковски до Шумен на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Раковски до Шумен с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Раковски и Шумен.

Каква е цената на билетите за влак от Раковски до Шумен?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Раковски до Шумен за 2,60 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Шумен струват средно 2,60 лв..

,

Влакове от Раковски до Шумен


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Шумен?

Влаковете до Шумен заминават от Раковски от РАКОВСКИ и пристигат на ШУМЕН.

Колко връзки дневно има до Шумен от Раковски с влак?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Раковски до Шумен с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Шумен с влак?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 19 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Шумен за 2 hours and 19 minutes. Първият влак тръгва от Раковски в 08:11, докато последният тръгва в 08:11.