Намерете влак от Павел Баня до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 9 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:30
Последно отпътуване: 18:44
Разстояние 146km

Сравнете най-добрите цени за влак от Павел Баня до Карнобат

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Павел Баня до Карнобат. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Павел Баня до Карнобат: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Павел Баня и Карнобат.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Карнобат?

Билетите за влак от Павел Баня до Карнобат струват средно 5,30 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,10 лв..

Влакове от Павел Баня до Карнобат


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Павел Баня и Карнобат е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Карнобат и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Карнобат на ПАВЕЛ БАНЯ, който пристига на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карнобат от Павел Баня с влак?

Ако трябва да пътувате до Карнобат от Павел Баня, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Карнобат и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Карнобат тръгва в 06:01, последният е насрочен за 18:01. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 9 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Карнобат за 2 hours and 34 minutes.