Намерете влак от Манолово до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 33 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 06:14
Последно отпътуване: 17:28
Разстояние 154km

Сравнете най-добрите цени за влак от Манолово до Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Манолово до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Манолово до Русе?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Манолово и Русе.

Колко струват билетите за влак от Манолово до Русе?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Манолово до Русе за 6,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Русе струват средно 6,23 лв..

,

Влакове от Манолово до Русе


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Манолово и Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Манолово - Русе?

Влаковете заминават от Манолово от МАНОЛОВО и пристигат на РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има до Русе от Манолово с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Манолово до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Манолово до Русе

С най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 7 hours and 10 minutes, но средно отнема 7 hours and 37 minutes. Първият влак, водещ до Русе е в 06:06, докато последният тръгва от Манолово в 17:06.