Намерете влак от Кулата до Симитли

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Кулата до Симитли с влак

Пътуването от Кулата до Симитли от влак е 59,42 km и отнема 1 ч 27 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 ч. и последното на 19:55 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до Симитли от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 27 мин
Връзка на ден6
Първо заминаване05:00 ч.
Последно заминаване19:55 ч.
Разстояние59,42 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеСимитли
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Кулата до Симитли с Virail

Планирате да пътувате от Кулата до Симитли? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Кулата до Симитли?

Цените на билетите за влак от Кулата до Симитли варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Кулата до Симитли ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до Симитли. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Кулата до Симитли, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кулата до Симитли с влак?

Средното време за пътуване е 1 ч 27 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 59,42 km от Кулата до Симитли. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кулата до Симитли да отнеме повече от 1 ч 27 мин. Пътуването между Кулата и Симитли продължава около 59,42 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 27 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 2 мин. Ако се опитвате да стигнете от Кулата до Симитли възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Кулата до Симитли?

Можете да тръгнете от Кулата на спирки като Koulata. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Симитли на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кулата и Симитли. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Кулата до Симитли се извършват всеки ден?

Маршрутът от Кулата до Симитли се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Кулата са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Кулата до Симитли, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Симитли. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кулата до Симитли
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до Симитли.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до Симитли, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до Симитли.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Симитли с влак

Когато пътувате до Симитли с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кулата до Симитли
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до Симитли от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до Симитли Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.16kg
Автобус
4.46kg
Полет
11.88kg
Кола
9.51kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Симитли с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и Симитли са 4.16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и Симитли? Като вземете влака между Кулата и Симитли, ще спестите 7.72kg CO2 емисии спрямо полет, 0.3kg спрямо автобус и 5.35kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кулата и Симитли от влак?
Кулата до Симитли е 59,42 km.
Колко време трае влак между Кулата и Симитли?
Кулата до Симитли е средно 1 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 2 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до Симитли?
Кулата до Симитли има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до Симитли?
Най-ранният влак от Кулата до Симитли тръгва на 05:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до Симитли?
Последният влак от Кулата до Симитли тръгва на 19:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Кулата до Симитли?
Има средно 2 от Кулата до Симитли.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до Симитли от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и Симитли е 1 ч 2 мин.
Има ли директен влак от Кулата към Симитли?
Да, има директен влак между Кулата и Симитли.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Симитли от влак?
Пътуването на влак от Кулата до Симитли създава 4.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до Симитли

Свързани маршрути

Други популярни маршрути