Намерете влак от Харманли до Айтос

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Айтос

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,05лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 13 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 03:42
Последно отпътуване: 17:51
Разстояние 140km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Харманли до Айтос

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Харманли до Айтос: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Харманли и Айтос.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Харманли до Айтос?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Харманли до Айтос също само за 3,05 лв., докато средната цена е 8,43 лв..

Влакове от Харманли до Айтос


Тъй като пътуването между Харманли и Айтос е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Айтос?

Влаковете до Айтос могат да заминат от ХАРМАНЛИ и да пристигнат на АЙТОС.

Пътуване с влак до Айтос от Харманли: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Харманли до Айтос с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Харманли до Айтос и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Айтос тръгва в 03:03, последният е насрочен за 17:03. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 13 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Айтос за 6 hours and 39 minutes.