Полет Барселона - Алмерия цени от 187,23 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Барселона до Алмерия с полет

Пътуването от Барселона до Алмерия от полет е 644,58 km и отнема 12 ч 40 мин. Има 87 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Барселона до Алмерия от полет само за 187,23 лв. или за 4264,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 187,23 лв..

Най-ниската цена187,23 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 40 мин
Връзка на ден87
Най-ниската цена187,23 лв.
Най-висока цена4264,86 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние644,58 km
ЗаминаванеБарселона
ПристиганеАлмерия
ПревозвачиJet2, TAP Air PortugalОще

Полет Билети от Barcelona до Almería

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от Барселона до Алмерия с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Барселона до Алмерия? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват самолетните билети от Барселона до Алмерия?

Цените ще варират, когато пътувате от Барселона до Алмерия. Средно обаче ще платите около 1146,94 лв. за самолетен билет. Можете да намерите самолетни билети на цени до 187,23 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини самолетни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много авиокомпании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си самолетни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Барселона до Алмерия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.

Колко време отнема да се стигне от Барселона до Алмерия със самолет?

Пътуването от Барселона до Алмерия със самолет обикновено отнема 12 ч 40 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 644,58 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 12 ч 40 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Барселона до Алмерия обхваща разстояние от 644,58 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 12 ч 40 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 5 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Барселона до Алмерия по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

При пътуване от Барселона до Алмерия кои летища мога да използвам?

В Барселона летищата за излитане включват BARCELONA SANTS,Barcelona Paseo de Gracia,Barcelona Nord,Barcelona Franca,Barcelona El Prat Airport T2,Barcelona Placa de Catalunya,Barcelona-Sant Andreu Comtal,Barcelona-Clot-Arago. Когато пристигнете в Алмерия, може да успеете да слезете на летища като ALMERIA,Almeria - Port. Не забравяйте обаче, че точните летища, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните авиокомпании могат да заминават и пристигат на различни летища. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на летищата може да бъде ограничен и точните летища, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различните часове от деня или според деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че заминавате и пристигате на летище, което е удобно за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Барселона за Алмерия?

Ще можете да пътувате от Барселона до Алмерия, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 87 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Барселона до Алмерия, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 12 директни връзки от Барселона до Алмерия всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 75 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Барселона до Алмерия. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Barcelona до Almería

Евтини билети за полет от Барселона до Алмерия
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Барселона до Алмерия.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Барселона до Алмерия, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Барселона до Алмерия.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Barcelona до Almería

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини самолетни билети от Барселона до Алмерия

Най-евтините самолетни билети Барселона - Алмерия могат да бъдат намерени само за 115,10 лв., ако имате късмет, или средно за 217,71 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 410,87 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Алмерия със самолет

Когато пътувате до Алмерия със самолет, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Air Europa е испанска авиокомпания, основана през 1986 г. Тя е член на алианса SkyTeam и извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Америка, Африка и Азия. Основният център на авиокомпанията се намира на летище Адолфо Суарес Мадрид–Барахас, а също така има второстепенни центрове на летище Палма де Майорка и летище Тенерифе Север. Air Europa управлява флотилия от над 50 самолета, включително Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330s и Embraer E195s. Авиокомпанията предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялни клиенти, наречена SUMA.

Austrian Airlines е водещата авиокомпания превозвач на Австрия, със седалище във Виена. Той извършва редовни услуги до над 130 дестинации по целия свят, включително Европа, Северна Америка, Азия и Африка. Авиокомпанията е член на Star Alliance и разполага с флотилия от над 80 самолета, включително Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 и 777. Austrian Airlines предлага набор от туристически класи, включително икономична, премиум икономична и бизнес класа , с фокус върху предоставянето на високо ниво на обслужване и комфорт на своите пътници. Авиокомпанията е спечелила множество награди за обслужване на клиенти, включително най-добър персонал на авиокомпания в Европа и най-добър кетъринг в бизнес класа.

British Airways е водещата авиокомпания превозвач на Обединеното кралство, със седалище в Лондон. Тя е една от най-големите авиокомпании в Европа и извършва полети до над 180 дестинации по света. Авиокомпанията е основана през 1974 г. и оттогава се е превърнала в основен играч в авиационната индустрия. British Airways е известна със своето висококачествено обслужване, удобни места за сядане и широка мрежа от маршрути. Авиокомпанията управлява флотилия от над 250 самолета, включително Airbus A380 и Boeing 787 Dreamliner. British Airways е член на авиокомпанията Oneworld и има споразумения за споделяне на кодове с няколко други авиокомпании.

Czech Airlines е националната авиокомпания на Чешката република, базирана в Прага. Основана е през 1923 г. и е една от най-старите авиокомпании в Европа. Czech Airlines извършва полети до над 50 дестинации в Европа, Азия и Близкия изток, с акцент върху свързването на Прага с големите градове по света. Авиокомпанията е член на алианса SkyTeam и предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за лоялност. Чешките авиолинии разполагат с флотилия от модерни самолети, включително Airbus A319, A320 и A321, както и турбовитлови ATR 72.

Lufthansa е немска авиокомпания и една от най-големите авиокомпании в Европа. Основана е през 1953 г. и извършва полети до над 200 дестинации по света. Lufthansa е член на Star Alliance, който е най-големият алианс на авиокомпании в света. Авиокомпанията разполага с флот от над 300 самолета, включително самолети Airbus и Boeing. Lufthansa предлага набор от услуги на своите пътници, включително развлечения по време на полет, Wi-Fi и програма за редовни пътуващи, наречена Miles & More. Авиокомпанията е известна с висококачествените си услуги и е спечелила множество награди за удовлетвореността на клиентите и стандартите за безопасност.

Wizz Air е нискотарифна авиокомпания, базирана в Унгария, която извършва полети до дестинации в Европа, Близкия изток и Северна Африка. Основана през 2003 г., авиокомпанията се разраства бързо и сега управлява флотилия от над 100 самолета, обслужващи повече от 150 дестинации в 44 държави. Wizz Air е известна със своя непретенциозен подход към пътуването със самолет, предлагайки ниски тарифи и таксуване допълнително за допълнителни услуги като чекиран багаж и храна по време на полет. Авиокомпанията има силен фокус върху ефективността и контрола на разходите, което й позволява да предлага едни от най-ниските тарифи в индустрията.

Услуги на борда Jet2, Condor and Transavia France от Барселона до Алмерия
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Барселона до Алмерия от plane.
съоръжения Jet2 Condor Transavia France Vueling Transavia Easyjet Czech Airlines Eurowings SWISS Austrian Airlines British Airways Delta Lufthansa Volotea Air Europa Luxair Iberia Wizz Air Aer Lingus Ryanair Brussels Airlines
wifi WiFi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Багаж check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross cross cross cross check cross cross check check check cross check cross cross check check check check check cross

Барселона до Алмерия Емисии на CO2 от Полет

Ecology
Влак
45.12kg
Автобус
48.34kg
Полет
128.92kg
Кола
103.13kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет полет от Барселона до Алмерия?
Билет полет от Барселона до Алмерия е 1146,94 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 187,23 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Барселона до Алмерия?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Барселона до Алмерия е 187,23 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Барселона и Алмерия от полет?
Барселона до Алмерия е 644,58 km.
Колко време трае полет между Барселона и Алмерия?
Барселона до Алмерия е средно 12 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 5 мин.
Какви компании работят от Барселона до Алмерия?
Барселона до Алмерия се покрива от оператор(и) 23. Можете да намерите на Virail Jet2, TAP Air Portugal, Condor, Ryanair UK, Transavia France, Vueling, TUI fly Belgium, Transavia, Easyjet, Czech Airlines, Eurowings, SWISS, Austrian Airlines, British Airways, Delta, Lufthansa, Volotea, Air Europa, Luxair, Iberia, Wizz Air, Aer Lingus, Ryanair and Brussels Airlines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко полет на ден преминават от Барселона до Алмерия?
Барселона до Алмерия има средно 87 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият полет от Барселона до Алмерия?
Най-ранният полет от Барселона до Алмерия тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният полет от Барселона до Алмерия?
Последният полет от Барселона до Алмерия тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Барселона до Алмерия?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет полет, който намерихме, е 187,23 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Барселона до Алмерия?
Има средно 12 от Барселона до Алмерия.
Кое е най-бързото време за пътуване между Барселона до Алмерия от полет?
Най-бързото време за пътуване с полет между Барселона и Алмерия е 1 ч 5 мин.
Има ли директен полет от Барселона към Алмерия?
Да, има директен полет между Барселона и Алмерия.
Какви са емисиите на CO2 за Барселона до Алмерия от полет?
Пътуването на полет от Барселона до Алмерия създава 128.92kg CO2 емисии.

Отидете локално от Барселона

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Барселона

Международни маршрути от Барселона и близките райони

Други дестинации от Барселона

Основни маршрути до Алмерия

Свързани маршрути

Други популярни маршрути