Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Залцбург до Русе

Тръгване от
109,47 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Русе

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Залцбург до Русе

Планирате да пътувате от Залцбург до Русе? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Залцбург до Русе?

Билет за автобус от Залцбург до Русе ще ви струва средно 141,15 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 109,47 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Залцбург да се Русе с автобус

Най-добра цена 109,47 лв.
Продължителност на пътуването 23 ч. 47 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 21:35
Последно отпътуване 00:15
разстояние 1 092 km
Заминаване Залцбург
Пристигане Русе
Превозвачи Flixbus, Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
109,47 лв.
Максимална цена
181,85 лв.

Залцбург - Русе

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Залцбург до Русе с автобус?

Пътуването между Залцбург и Русе продължава около 1 092 km и обикновено отнема приблизително 23 ч. 47 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 22 ч. 46 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Залцбург до Русе възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Залцбург до Русе?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Залцбург до Русе, който обикновено тръгва в 21:35. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 00:15. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Залцбург до Русе?

Международно пътуване от Австрия до България е лесно да се организира, когато търсите с Virail. Когато тръгвате от Австрия, ще можете да използвате спирки като Salzburg Bus stop, Lastenstrasse 12 and Hbf. Пристигайки в България, вашите опции включват Ruse Ruse bus station, Tsar Osvoboditel Blvd 156, Avtobusna Spirka Ruse and Ruse Bus Station, Boulevard Tsar Osvoboditel 156. Не всяка спирка в Австрия има директен свързващ маршрут до всяка спирка в България. Поради това може да се наложи да резервирате непряк маршрут, който ще се свързва през друг град, или дори да направите множество връзки. В някои случаи свързващият маршрут може дори да бъде по-бърз от пътуването директно. Така или иначе, Virail е в състояние да ви преведе през наличните маршрути, за да сте сигурни, че стигате до мястото, където искате да отидете.

Можете да тръгнете от Залцбург на спирки като Salzburg Bus stop, Lastenstrasse 12 and Hbf. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Русе на следните спирки: Ruse Ruse bus station, Tsar Osvoboditel Blvd 156, Avtobusna Spirka Ruse and Ruse Bus Station, Boulevard Tsar Osvoboditel 156. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Залцбург и Русе. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Залцбург до Русе има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Залцбург до Русе, можете да пътувате с компании като Flixbus, Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. Ще откриете максимален брой от 2 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Залцбург и Русе. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване