Намерете влак от Сливница до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,90лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 28 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:48
Последно отпътуване: 20:16
Разстояние 127km

Най-добрите оферти за вашия влак от Сливница до Видин на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Видин. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Сливница до Видин, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Сливница до Видин с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Сливница и Видин.

Колко струват билетите за влак от Сливница до Видин?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливница до Видин също само за 6,90 лв., докато средната цена е 7,10 лв..

Влакове от Сливница до Видин


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Сливница и Видин е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливница до Видин?

Влаковете до Видин заминават от Сливница от СЛИВНИЦА or СЛИВНИЦА - СП. и пристигат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има до Видин от Сливница с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливница до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Сливница до Видин и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 11 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Видин за 6 hours and 14 minutes. Първият влак тръгва от Сливница в 07:01, докато последният тръгва в 20:01.