Намерете влак от Ловеч до Костинброд

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Костинброд

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,59лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 26 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 127km

Най-добрите оферти за вашия влак от Ловеч до Костинброд на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Костинброд. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Ловеч до Костинброд, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Ловеч до Костинброд с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ловеч и Костинброд.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Костинброд?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ловеч до Костинброд за 6,95 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Костинброд струват средно 7,30 лв..

,

Влакове от Ловеч до Костинброд


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Костинброд?

Влаковете до Костинброд ще заминат от ЛОВЕЧ - ЮГ or ЛОВЕЧ и ще пристигнат на КОСТИНБРОД - СП. or КОСТИНБРОД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Ловеч до Костинброд?

24 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ловеч до Костинброд с влак. Моля, имайте предвид, че има 24 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Костинброд и колко време е пътуването?

Първият влак до Костинброд тръгва в 05:03, докато последният в 18:03. Пътуването продължава средно 10 hours and 10 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Костинброд за 8 hours and 23 minutes.