Намерете влак от Благоевград до Костинброд

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Костинброд

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,06лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 43 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 08:29
Последно отпътуване: 16:05
Разстояние 89km

С virail са най-евтините билети за влак от Благоевград до Костинброд

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Благоевград до Костинброд?

За да стигнете до Костинброд с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Благоевград до Костинброд?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Благоевград до Костинброд от 3,45 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,45 лв..

Влакове от Благоевград до Костинброд


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Костинброд и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Благоевград от БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП. и пристигат на КОСТИНБРОД or КОСТИНБРОД - СП..

Пътуване с влак до Костинброд от Благоевград: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Костинброд от Благоевград, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Костинброд с влак?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 33 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Костинброд за 3 hours and 39 minutes. Първият влак тръгва от Благоевград в 08:08, докато последният тръгва в 16:08.