Намерете влак от Ловеч до Бойчиновци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бойчиновци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,52лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 19 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 06:34
Последно отпътуване: 17:33
Разстояние 118km

С virail са най-евтините билети за влак от Ловеч до Бойчиновци

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ловеч до Бойчиновци. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Ловеч до Бойчиновци с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ловеч и Бойчиновци.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Ловеч до Бойчиновци?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ловеч до Бойчиновци за 6,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Бойчиновци струват средно 6,40 лв..

,

Влакове от Ловеч до Бойчиновци


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Ловеч - Бойчиновци?

Влаковете до Бойчиновци заминават от Ловеч от ЛОВЕЧ or ЛОВЕЧ-СЕВЕР и пристигат на БОЙЧИНОВЦИ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Ловеч до Бойчиновци?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ловеч до Бойчиновци с влак. Моля, имайте предвид, че има 16 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Бойчиновци и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Бойчиновци за 4 hours and 37 minutes, но средно отнема 5 hours and 31 minutes. Първият влак, водещ до Бойчиновци е в 06:11, докато последният тръгва от Ловеч в 17:11.