Намерете влак от Бургас до Бойчиновци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бойчиновци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,44лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 26 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 353km

Най-добрите оферти за вашия влак от Бургас до Бойчиновци на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Бургас до Бойчиновци. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Бургас до Бойчиновци с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Бургас и Бойчиновци.

Колко е най-евтиният билет за влак от Бургас до Бойчиновци?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Бойчиновци е 14,25 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Бойчиновци могат да бъдат около 12,20 лв..

Влакове от Бургас до Бойчиновци


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Бургас и Бойчиновци, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - Бойчиновци?

Можете да хванете влака до Бойчиновци на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на БОЙЧИНОВЦИ.

Колко връзки дневно има до Бойчиновци от Бургас с влак?

Ако трябва да пътувате до Бойчиновци от Бургас, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Бойчиновци и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Бойчиновци тръгва в 05:01, последният е насрочен за 22:01. Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 34 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Бойчиновци за 8 hours and 48 minutes.