Намерете влак от Кулата до Кресна

Кулата до Кресна с влак

Пътуването от Кулата до Кресна от влак е 42,94 km и отнема 1 ч 0 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 ч. и последното на 19:50 ч.. Възможно е да пътувате от Кулата до Кресна от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 0 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване05:00 ч.
Последно заминаване19:50 ч.
Разстояние42,94 km
ЗаминаванеКулата
ПристиганеКресна
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Кулата до Кресна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Кулата до Кресна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Кулата до Кресна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Кулата до Кресна с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Кулата до Кресна. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кулата до Кресна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Кулата до Кресна ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Кулата до Кресна с влак?

Пътуването между Кулата и Кресна с влак е приблизително 42,94 km. Ще ви отнеме около 1 ч 0 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Кулата до Кресна обхваща разстояние от 42,94 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 0 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 51 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кулата до Кресна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кулата до Кресна?

В Кулата спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Кресна, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Кулата до Кресна?

Точният брой на пътуванията от Кулата до Кресна може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Кулата до Кресна. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Кулата до Кресна варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кулата до Кресна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кулата до Кресна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кулата до Кресна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кулата до Кресна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кулата до Кресна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кулата до Кресна

Най-евтините билети за влак Кулата - Кресна могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кресна с влак

Когато пътувате до Кресна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кулата до Кресна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кулата до Кресна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кулата до Кресна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.01kg
Автобус
3.22kg
Полет
8.59kg
Кола
6.87kg
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Кресна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кулата и Кресна са 3.01kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кулата и Кресна? Като вземете влака между Кулата и Кресна, ще спестите 5.58kg CO2 емисии спрямо полет, 0.21kg спрямо автобус и 3.86kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кулата и Кресна от влак?
Кулата до Кресна е 42,94 km.
Колко време трае влак между Кулата и Кресна?
Кулата до Кресна е средно 1 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от Кулата до Кресна?
Кулата до Кресна има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кулата до Кресна?
Най-ранният влак от Кулата до Кресна тръгва на 05:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кулата до Кресна?
Последният влак от Кулата до Кресна тръгва на 19:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Кулата до Кресна?
Има средно 1 от Кулата до Кресна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кулата до Кресна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кулата и Кресна е 0 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Кулата към Кресна?
Да, има директен влак между Кулата и Кресна.
Какви са емисиите на CO2 за Кулата до Кресна от влак?
Пътуването на влак от Кулата до Кресна създава 3.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кулата

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кулата

Международни маршрути от Кулата и близките райони

Други дестинации от Кулата

Основни маршрути до Кресна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути