Влак Комунари - София цени от 19,57 лв.

Започва от
19,57 лв.

Комунари до София с влак

Пътуването от Комунари до София от влак е 325 km и отнема 8 ч 58 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 04:40 ч. и последното на 23:22 ч.. Възможно е да пътувате от Комунари до София от влак само за 19,57 лв. или за 29,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,57 лв..

Най-ниската цена19,57 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 58 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена19,57 лв.
Най-висока цена29,74 лв.
Първо заминаване04:40 ч.
Последно заминаване23:22 ч.
Разстояние325 km
ЗаминаванеКомунари
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Komunari до Sofia

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Комунари до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Комунари до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Комунари до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Комунари до София с влак?

Най-евтините билети за влак от Комунари до София струват 19,57 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 23,13 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Комунари до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Комунари до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Комунари до София ще ви струва 23,13 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Комунари до София с влак?

При разстояние от 325 km между Комунари и София, обикновено отнема 8 ч 58 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 58 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Комунари до София обхваща разстояние от 325 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 58 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 13 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Комунари до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Комунари до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Комунари от следните спирки: . Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Комунари за София?

Точният брой на пътуванията от Комунари до София може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 15 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Комунари до София. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Комунари до София варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 14 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Комунари до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Komunari до Sofia

Евтини билети за влак от Комунари до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Комунари до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Комунари до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Комунари до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Komunari до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Комунари до София

Най-евтините билети за влак Комунари - София могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Комунари до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Комунари до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Комунари до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
22.75kg
Автобус
24.37kg
Полет
65kg
Кола
52kg
Какви са емисиите на CO2 за Комунари до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Комунари и София са 22.75kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Комунари и София? Като вземете влака между Комунари и София, ще спестите 42.25kg CO2 емисии спрямо полет, 1.62kg спрямо автобус и 29.25kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Комунари до София?
Билет влак от Комунари до София е 23,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,57 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Комунари до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Комунари до София е 19,57 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Комунари и София от влак?
Комунари до София е 325 km.
Колко време трае влак между Комунари и София?
Комунари до София е средно 8 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 13 мин.
Колко влак на ден преминават от Комунари до София?
Комунари до София има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Комунари до София?
Най-ранният влак от Комунари до София тръгва на 04:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Комунари до София?
Последният влак от Комунари до София тръгва на 23:22 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Комунари до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,57 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Комунари до София?
Има средно 1 от Комунари до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Комунари до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Комунари и София е 7 ч 13 мин.
Има ли директен влак от Комунари към София?
Да, има директен влак между Комунари и София.
Какви са емисиите на CO2 за Комунари до София от влак?
Пътуването на влак от Комунари до София създава 22.75kg CO2 емисии.

Отидете локално от Комунари

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Комунари

Други дестинации от Комунари

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути