Намерете влак от Калояново до Карнобат

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 40 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:13
Последно отпътуване: 14:27
Разстояние 187km

Най-добрите оферти за вашия влак от Калояново до Карнобат на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Калояново до Карнобат. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Калояново до Карнобат с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Калояново - Карнобат.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Карнобат?

Билетите за влак от Калояново до Карнобат струват средно 6,45 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,40 лв..

Влакове от Калояново до Карнобат


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Карнобат?

Можете да хванете влака до Карнобат на КАЛОЯНОВО, който пристига на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карнобат от Калояново с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Калояново до Карнобат с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Карнобат и колко време е пътуването?

Първият влак до Карнобат тръгва в 06:01, докато последният в 14:01. Пътуването продължава средно 4 hours and 39 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Карнобат за 3 hours and 57 minutes.