Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Виена до Враца

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Враца

откривам

Пътуването ви от Виена до Враца с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Виена до Враца? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Виена да се Враца с автобус

разстояние 787 km
Заминаване Виена
Пристигане Враца
Превозвачи Flixbus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Виена - Враца

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Виена до Враца с автобус?

При разстояние от 788 km между Виена и Враца, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от Виена до Враца?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Виена в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Виена до Враца могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Виена до Враца?

Международно пътуване от Австрия до България е лесно да се организира, когато търсите с Virail. Когато тръгвате от Австрия, ще можете да използвате спирки като Vienna Erdberg (VIB). Пристигайки в България, вашите опции включват Vratsa. Не всяка спирка в Австрия има директен свързващ маршрут до всяка спирка в България. Поради това може да се наложи да резервирате непряк маршрут, който ще се свързва през друг град, или дори да направите множество връзки. В някои случаи свързващият маршрут може дори да бъде по-бърз от пътуването директно. Така или иначе, Virail е в състояние да ви преведе през наличните маршрути, за да сте сигурни, че стигате до мястото, където искате да отидете.

Можете да тръгнете от Виена на спирки като Vienna Erdberg (VIB). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Враца на следните спирки: Vratsa. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Виена и Враца. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Виена за Враца?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Виена до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване