Train Illustration

Намерете автобус от Виена до Шумен

Тръгване от
99,90 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Пътуване от Виена до Шумен с Virail

Планирате да пътувате от Виена до Шумен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Виена до Шумен?

Цените ще варират, когато пътувате от Виена до Шумен. Средно обаче ще платите около 140,67 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 99,90 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Виена да се Шумен с автобус

Най-добра цена 126,15 лв.
Продължителност на пътуването 24 ч. 10 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 03:15
Последно отпътуване 03:15
разстояние 984 km
Заминаване Виена
Пристигане Шумен
Превозвачи Flixbus, Union Ivkoni, Union ivkoni unibus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
99,90 лв.
Максимална цена
154,22 лв.

Виена - Шумен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от Виена до Шумен с автобус?

Пътуването от Виена до Шумен обхваща разстояние от 985 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 24 ч. 22 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 20 ч. 30 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Виена до Шумен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Виена до Шумен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Виена до Шумен, който обикновено тръгва в 05:30. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 03:15. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Виена до Шумен?

Ако пътувате в чужбина от Австрия до България, обърнете внимание на тези маршрути, които са на ваше разположение. Можете да тръгнете от Erdberg and Виена Централна автогара VIB и да пристигнете в Shumen and Shumen Bus Station. Не всички спирки в Австрия се свързват с всички спирки в България, така че можем да ви помогнем да планирате най-добрия маршрут. За международни пътувания винаги проверявайте внимателно, за да сте сигурни, че пристигате на удобно място, и внимавайте, когато правите резервацията си. Често може да откриете, че непряк маршрут, който прави една или повече смени по пътя, е по-добър от директен маршрут.

Има различни опции за избор, когато пътувате между Виена и Шумен. Можете да започнете пътуването си в Виена на спирки като Erdberg and Виена Централна автогара VIB. Те се свързват със спирки, включително Shumen and Shumen Bus Station в Шумен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Виена до Шумен.

Колко пътувания от Виена до Шумен се извършват всеки ден?

Маршрутът от Виена до Шумен се обслужва от компании, включително Flixbus, Union Ivkoni and Union ivkoni unibus. От този списък на транспортните компании има до 4 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Виена са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Виена до Шумен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване