Train Illustration

Намерете автобус от Берлин до Сливен

Тръгване от
215,25 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Стигнете от Берлин до Сливен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Берлин до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Берлин до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Берлин до Сливен?

Билет за автобус от Берлин до Сливен ще ви струва средно 234,70 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 215,25 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Берлин да се Сливен с автобус

Най-добра цена 215,25 лв.
Продължителност на пътуването 30 ч. 35 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 12:00
Последно отпътуване 12:00
разстояние 1 457 km
Заминаване Берлин
Пристигане Сливен
Превозвачи Arda Tur, Eurolines, Eurolines SA, , Arda-Tur / Арда-Тур

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
1
Превозвачи
5
Минимална цена
215,25 лв.
Максимална цена
236,77 лв.

Берлин - Сливен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

235 лв.

Дата
четвъртък 8 септември 2022
Arda - Tur (Арда-Тур)-logo
Berlin Central Bus Station - Сливен Централна автогара
12:00 - 19:35
Arda - Tur (Арда-Тур)
30 ч. 35 мин.
CO2: 51.27kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Берлин до Сливен с автобус?

При разстояние от 1 457 km между Берлин и Сливен, обикновено отнема 30 ч. 35 мин., за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 30 ч. 35 мин.. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Берлин до Сливен?

Първото пътуване за деня тръгва от Берлин в 12:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 12:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Берлин и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Берлин до Сливен?

Можете да пътувате от Германия до България с помощта на търсачката на Virail, за да намерите идеалното си пътуване от всички налични опции. В Германия можете да използвате спирки като ZOB, ZOB Am Funkturm, Masurenallee 4-6, Berlin Bus station Central, Mazurenallee St 4-6 and Berlin Central Bus Station. Те ще ви отведат до спирки като Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Сливен Централна автогара в България. Винаги обаче е важно да се разгледат подробностите при планирането на пътуване в чужбина. Възможно е да няма директна връзка между избраните от вас спирки в Германия и България. Ако случаят е такъв, ще трябва да пътувате, използвайки свързващо пътуване, като смените превозното средство на една или повече спирки по пътя.

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Берлин от следните спирки: ZOB, ZOB Am Funkturm, Masurenallee 4-6, Berlin Bus station Central, Mazurenallee St 4-6 and Berlin Central Bus Station. Пристигайки в Сливен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sliven, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42 and Сливен Централна автогара. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Сливен.

Колко ежедневни пътувания има от Берлин до Сливен?

Маршрутът от Берлин до Сливен се обслужва от компании, включително Arda Tur, Eurolines, Eurolines SA, and Arda-Tur / Арда-Тур. От този списък на транспортните компании има до 1 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Берлин са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Берлин до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване