Намерете влак от Пещера до Троян

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Троян

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,09лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 39 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 17:38
Разстояние 102km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Пещера до Троян

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пещера до Троян. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Пещера до Троян с влак?

За да стигнете до Троян с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Пещера до Троян?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пещера до Троян за 12,00 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Троян струват средно 12,00 лв..

,

Влакове от Пещера до Троян


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Пещера и Троян е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пещера и Троян?

Влаковете заминават от Пещера от ПЕЩЕРА и пристигат на ТРОЯН.

Пътуване с влак до Троян от Пещера: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Троян от Пещера, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Пещера до Троян и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Троян тръгва в 05:12, последният е насрочен за 17:12. Средната продължителност на пътуването е 14 hours and 43 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Троян за 10 hours and 45 minutes.