Намерете влак от Ловеч до Димово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,05лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 45 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 06:09
Последно отпътуване: 15:05
Разстояние 174km

Най-добрите оферти за вашия влак от Ловеч до Димово на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Ловеч до Димово с влак?

За да стигнете до Димово с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ловеч до Димово?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Ловеч до Димово от 9,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 11,88 лв..

Влакове от Ловеч до Димово


За къси разстояния като тези между Ловеч и Димово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Димово и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Димово на ЛОВЕЧ, ЛОВЕЧ-СЕВЕР or ЛОВЕЧ - СП., който пристига на ДИМОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Димово от Ловеч с влак?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ловеч до Димово с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Димово с влак?

Необходими са средно 8 hours and 47 minutes да стигнете до Димово с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 14 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:12, докато последният тръгва от Ловеч в 15:12.